Διακοπές κομμένες και ραμμένες στα… χρήματα που σου έμειναν!

Θέλεις να πας διακοπές, αλλά δεν σου περισσεύουν και πάρα πολλά από τον προηγούμενο μήνα, έτσι σκέφτεσαι πως θα το καταφέρεις! Δεν θα σου πούμε να πας για κάμπινγκ, γιατί μπορεί να μην σου αρέσει καν, θα σου προτείνουμε λύσεις, ώστε να φτιάξεις τις διακοπές σου κομμένες και ραμμένες στα.. χρήματα σου.

Θα σου πούμε βήμα βήμα πως θα υπολογίσεις πόσες μέρες μπορείς να μείνεις και πως μπορείς να μειώσεις τα έξοδά σου!

Φτιάξε βαλίτσα και διάβασε!

Βρες σωστό δωμάτιο, που θα είναι value for money. Τι εννοούμε με αυτό; Μπορείς να κλείσεις ένα δωμάτιο λίγο πιο ακριβό, αλλά να σου παρέχει περισσότερα, όπως για παράδειγμα κάποια γεύματα, έτσι ώστε τα χρήματά σου να μην είναι μόνο για την διαμονή.

Προσπάθησε να χωρίσεις τα γεύματα σου. Δηλαδή να κάνεις ένα πολύ καλό γεύμα με φαγητό που θέλεις πολύ να δοκιμάσεις, αλλά όχι και μεσημέρι και βράδυ.

Φρόντισε να εξασφαλίσεις ένα οικονομικό μεταφορικό μέσο για το νησί. Υπάρχει και λεωφορείο, υπάρχει και μηχανάκι. Επέλεξε κάτι που θα σε βολέψει.

Βρες προορισμό με φθηνά οδοιπορικά. Μην πας φέτος στις Μαλδίβες! Δεν χάθηκε ο κόσμος!

Όταν λοιπόν έχεις αυτά τα δεδομένα, πρόσθεσε τα έξοδα ταξιδιού και ξενοδοχείου και δες πόσα σου μένουν για να περάσεις καλά, να διασκεδάσεις και να το ρίξεις έξω! Αν δεις πως η διασκέδασή σου πάει και λίγο πίσω λόγω οικονομικών, τότε μείωσε μία μερούλα παραμονής. Έχει μεγαλύτερη αξία να περάσεις όμορφα με λιγότερες μέρες, παρά να σου λείψουν αρκετά για περισσότερες μέρες!

Χαρτί και μολύβι και οργανώσου! Μπορείς να πας διακοπές και σου αξίζουν, ακόμα και αν δεν είναι τόσο lux όσο θα ήθελες! Μην τις στερηθείς, απλώς περιόρισε λιγάκι τα έξοδά σου!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *