Διακοπές την τελευταία στιγμή; Ναι, οργανώσου!

Ας πούμε πως είσαι από τους τελευταίους και καταϊδρωμένους που πήραν άδεια από τη δουλειά. Ας πούμε πως δεν το έχεις και πολύ με την οργάνωση κι έμεινες φέτος χωρίς διακοπές.

Αλλά τώρα που έχεις μερικές μέρες να μην το εκμεταλλευτείς; Ήρθε ώρα! Μπορείς να κάνεις διακοπές ακόμη και την τελευταία στιγμή, ακόμη κι αν θέλεις να το κλείσεις 3 μέρες πριν.  Υπάρχει ακόμη ελπίδα για σένα φίλη μου.

Διακοπές την τελευταία στιγμή; Μερικά tips που θα σε σώσουν.

Ο προορισμός

Δεν μπορείς να έχεις και πολλές απαιτήσεις αλλά και πάλι οι επιλογές που έχεις είναι πάρα πολλές Ψάξε για προορισμούς που δεν έχουν και τόσο μεγάλη ζήτηση, θα βρεις μοναδικά μέρη. Παράλληλα, μπορείς να σκεφτείς και το εξωτερικό, μπορεί να είναι και πιο οικονομικό!

Και πού θα μείνεις;
Επειδή είναι off season εποχή, κάποια δωμάτια θα έχουν ελευθερωθεί. Ψάξε σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, ρώτα φίλους και γνωστούς. Κι αν δεν βρεις ξενοδοχείο, ψάξε για ενοικιαζόμενα δωμάτια ή Airbnb. Παράλληλα, ποτέ μην απορρίπτεις την επιλογή του camping. Υπάρχουν και οργανωμένα camping όπως στην Ελαφόνησο και την Αμοργό που αξίζουν!

Παράλληλα, μπορείς να πας σε πολλά μέρη, να τα συνδυάσεις. Να κάνεις ένα tour την Εύβοια που έχει και υπέροχες παραλίες (γιατί αν δεν τιμήσεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει λένε). Λοιπόν;

Τέλος, αν και πάλι βαριέσαι να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία τότε μπορείς να επιλέξεις ένα οργανωμένο ταξίδι από ένα ταξιδιωτικό γραφείο. Εμείς δεν το προτιμούμε καθώς δεν έχει τόση ελευθερία αλλά it’s up to you.

Ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου και να έχεις οργανώσει κάποια πράγματα ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεως και καταστρέψεις τις διακοπές σου. Και καλά να περάσεις!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *