Δυσχρωμία στο δέρμα; 2+1 λύσεις!

Το καλοκαίρι είναι η αγαπημένη εποχή των πανάδων. Η ηλιοθεραπεία και η μελανίνη που παράγει το δέρμα μας, έπειτα την έκθεσή μας στον ήλιο κάνουν πιο έντονη την δυσχρωμία, θυμίζοντάς μας πως είναι εκεί οι καφέ κηλίδες και αυτό το καλοκαίρι!

01

Εκτός από τα χέρια και τους ώμους, οι πανάδες εμφανίζονται και στο πρόσωπο, δημιουργώντας πολλές φορές δυσαρέσκεια σε όσους τις βλέπουν καθημερινά στον καθρέφτη τους.

Και παρά το γεγονός πως είναι κάτι ιδιαίτερο και μπορεί να κάνει κάποια πρόσωπα ακόμα πιο χαριτωμένα και ξεχωριστά, ωστόσο δεν παύουν να δημιουργούν τα προβλήματά τους σε πολλά κορίτσια.

02

Το μακιγιάζ πολλές φορές δεν αρκεί για να «εξαφανίσει» τη διαφορά χρώματος στο δέρμα, έτσι μπορείτε να καταφύγετε σε άλλες μεθόδους, μάλλον πιο αποτελεσματικές.

Πάμε να δούμε κάποια βασικά βήματα.

03

Βασικό και ίσως το κυριότερο είναι να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο! Θα μου πείτε βέβαια πως έχουμε καλοκαίρι και το μαύρισμα το θέλουμε όλες μας! Οπότε καλό θα ήταν να είστε σε σκιερό μέρος τις μεσημεριανές ώρες και να φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας και ειδικό για πανάδες.

04

Κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας! Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τις στοιβάδες του δέρματος. Δεν θα εξαφανίσει σαφώς τις πανάδες, αλλά σίγουρα θα τις κάνει λιγότερο έντονες!

05

Να χρησιμοποιείτε ειδική κρέμα που απομακρύνει τις δυσχρωμίες, ιδιαίτερα το βράδυ, ώστε να δρα καλύτερα. Η κηραλοιφή είναι ιδανική για τις πανάδες, αφού έχει φοβερές δράσεις στο δέρμα. Όπως επίσης και η αλόε βέρα. Μπορείτε να προτιμήσετε φυτικά προϊόντα, τα οποία βοηθούν στην εξισορρόπηση του pH και φυσικά στην  αποφυγή δυσχρωμιών!

Δοκιμάστε τις λύσεις αυτές και χαρείτε το καλοκαίρι!! Και μην ξεχνάτε! Οι πανάδες μπορεί να μας ενοχλούν, αλλά είναι μέρος της γοητείας μας!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *