Έχεις μαυρίσει; Αυτά τα χρώματα πρέπει να φοράς!

Πολλές περιμένουμε το καλοκαίρι πως και πως όχι μόνο για να χαλαρώσουμε φυσικά αλλά για να κάνουμε τα μπάνια μας και να μαυρίσουμε! Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να μαυρίσουμε πάντα με προσοχή και αντηλιακό.

Το μαύρισμα είναι πιο ελκυστικό, πιο σέξι ενώ καλύπτει και όλες τις ατέλειες που ενδεχομένως να έχεις.

2056ed08239180d19bf4237041d1a28e--beach-tunic-dress-beach

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από ένα μαυρισμένο κορμί (ιδανικά χωρίς έντονα σημάδια από το μαγιό και ειδικά από το ολόσωμο μαγιό). Αυτό το σοκολατί χρώμα μα που όλες τόσο πολύ αγαπάμε, μας κάνεις να δείχνουμε πιο φυσικές, πιο ανάλαφρες. Μας θυμίζει πως το καλοκαίρι είναι εδώ ενώ λατρεύουμε όταν διαρκεί τους περισσότερους μήνες του χειμώνα.

Τώρα, λοιπόν, που έχεις μαυρίσει πρέπει να το αναδείξεις και να φορέσεις τα σωστά χρώματα σε μπλούζες ή φορέματα. Τι ταιριάζει περισσότερο στο μαυρισμένο σου κορμί;

Κίτρινο

95f80882eaeb20d16a23576ac3776dee
Όσο το φοβάσαι τον χειμώνα, τόσο θα πρέπει να το αγαπήσεις το καλοκαίρι. Είναι στη μόδα σαν χρώμα ούτως ή άλλως αλλά θα δείξεις καλύτερα πάνω σου όταν θα έχεις μαυρίσει! Δεν θα είσαι χλωμή σαν έναν μικρό φαντασματάκι αλλά θα είσαι σέξι και καλοκαιρινή.

Χακί
Ακόμα ένα χρώμα που θα το δεις φέτος να παίζει παντού! Κι αν είσαι από τις τυχερές που έχουν μαυρίσει, τότε το μόνο σίγουρο είναι πως θα φαίνεται ακόμα καλύτερα πάνω σου.

Λευκό

1ef9bb52c48ce9203cf15dcc57a26ff5
Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει το λευκό. Ένα λευκό φόρεμα ή ένα μπλουζάκι μπορεί να τονίσει το μαύρισμα σου τόσο πολύ που να δείχνεις πιο μαύρη από ότι είσαι στην πραγματικότητα. Κάπως έτσι τους ξεγελάς όλους!

You May Also Like