Η έκφραση του έρωτα!!!

Αυτό που νιώθεις όταν είσαι ερωτευμένος είναι μαγικό ,ξεχωριστό. Όλα φαίνονται λίγο πιο λαμπερά , μια δύσκολη μέρα την αντιμετωπίζεις σα να είναι η ευκολότερη. Ωραία όλα αυτά αναμφίβολα , αλλά τι γίνεται με την έκφραση αυτού του συναισθήματος ; Πώς γίνεται έστω σε μικρό βαθμό αντιληπτό ;

Πάμε να δούμε παρακάτω…

1.Το βλέμμα. Μέσα από τα μάτια του άλλου ,με τις διεσταλμένες κόρες φαίνεται  έρωτας προς το αντικείμενο του πόθου.  Όσα δεν είπες με τις λέξεις ,τα είπες με τα μάτια σε μια στιγμή.

2.Χαμόγελο. Η ευτυχία είναι γραμμένη στο πρόσωπο ,κοιτάς τον άλλον και ταξιδεύεις σε κόσμους ονειρικούς.

3.Το φιλί. Εκφράζεις αυτό που αισθάνεσαι με ένα φιλί γλυκό και διαρκείας.

4.Το άγγιγμα. Ανατριχιάζει όλο σου το κορμί ,σε διαπερνά ένας ιδιαίτερος ηλεκτρισμός.

5.Η αγκαλιά . Κρατάμε το άλλο μας μισό και νιώθουμε πιο δυνατοί ,ευτυχισμένοι. Η αγκαλιά μπορεί να διώξει κάθε στεναχώρια ,έστω και για λίγο.

6.Ο χορός . Ένας ερωτικός χορός μας φέρνει πιο κοντά και εκδηλώνουμε όσα αισθανόμαστε.

7.Τραγούδι. Με ένα τραγούδι ,με μια αφιέρωση λες αυτά που θες κατευθείαν. Αυτά που ζεις ,αυτά που θες να ζήσεις . Η τέχνη είναι έκφραση συναισθημάτων.

8.Εκπλήξεις. Με το να θες να αιφνιδιάσεις το σύντροφό σου , ανανεώνεις τη σχέση και κάνεις μικρές κινήσεις για να δείξεις όσα νιώθεις.

9.Κάνω χαρούμενο τον άλλον . Με το να επιθυμώ να βλέπω τον άνθρωπό μου να χαμογελάει και να φροντίζω με κάθε τρόπο γι αυτό,   εκφράζω την αγάπη μου.

10.Γραπτός λόγος. Αρκετές φορές , όταν δε μπορείς να πεις αυτά που νιώθεις , καταφεύγεις στο να γράψεις κάτι για αυτόν που ερωτεύτηκες.

Ο καθένας έχει το δικό του μοναδικό τρόπο να εκφράζει τον έρωτά του. Άλλες φορές πάλι ,επειδή μπορεί να φοβόμαστε την απόρριψη , να έχουμε πληγωθεί , να μη ξέρουμε ότι είναι αμοιβαίο , δυστυχώς δεν εκδηλώνουμε αυτό που νιώθουμε. Αυτό που το κάνει ίσως δύσκολη υπόθεση  ,είναι ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους . Στον έρωτα δεν είναι ένας. Αλλά είναι κάτι όμορφο ,που όταν εκφράζεται γίνεται ακόμη ωραιότερο . Πίσω και από τη μάσκα  επί εποχής κορωνο’ι’ού  ,που καλύπτει μύτη και στόμα , σε δυο ερωτευμένους δε μπορεί να κρύψει την ευτυχία τους . Γιατί  το στόμα ,δε μπορεί να χαμογελάσει ,αλλά μπορούν τα μάτια, που αυτά δεν καλύπτονται.

( Cover Πηγή  : https://www.wired.com/story/dating-apps-coronavirus-covid-19/ )

Αγνή Λάμπρου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *