Εκπτώσεις 10 έως 30% στο showroom του Eleni Fourli Myshop!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Κορίτσια ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και ήρθε η ώρα να αναμετρηθούμε με τον πειρασμό που μας καλεί να τα πάρουμε όλα! Οι εκπτώσεις έχουν και τα καλά.. έχουν και τα κακά τους..

Από τη μια μπορούμε να επωφεληθούμε από τις καλύτερες τιμές.. από την άλλη.. είναι πιο δύσκολο να βρούμε το ρούχο της επιλογής μας καθώς η ζήτηση έχει ανέβει λόγω της χαμηλότερης τιμής!

Στο showroom του Eleni Fourli Myshop στη Χαλκίδα.. Ερμού και Παπαδημητρίου 2.. μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού θα υπάρχουν εκπτώσεις από 10 έως και 30%. Μπορεί εκ πρώτης όψης το ποσοστό να μη σας φαίνεται πολύ μεγάλο… καθώς θα γεμίσουν οι βιτρίνες με τεράστια νούμερα.. ωστόσο πιστέψτε με.. η εκπτωτική τιμή κάθε ρούχου είναι σούπερ με βάση και την ποιότητά του!

Καιρός όμως είναι να δούμε και μερικά από τα ρούχα που θα βρίσκονται με έκπτωση στο showroom! Για τις φίλες που μένουν μακριά και κάνουν τις αγορές μέσα από το www.elenifourli.gr/myshop ή μέσα από την σελίδα Eleni Fourli Official στο facebook στείλτε μήνυμα για την εκπτωτική τιμή ή επικοινωνήστε στο 6987402165..

 

Eleni Fourli Myshop

Showroom: Ερμού και Παπαδημητρίου 2, στον 1ο όροφο

e-shop: www.elenifourli.gr/myshop και μέσα από τη σελίδα στο facebook Eleni Fourli Official

Τηλ.: 6987402165

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *