Ένα μεζεδοπωλείο στη Χαλκίδα που αντιστέκεται στο.. κακό το μάτι!

Δεν ξέρω αν αυτά που ζούμε τελευταία με τον κορωνοϊό τα λες και κακό μάτι.. αλλά η διάθεση όλων μας δεν είναι και στα καλύτερά της. Ευτυχώς που βρίσκουμε εκείνα τα στέκια που αντιστέκονται στη μιζέρια και το προσπαθούν μέσα από τα μέτρα που λαμβάνονται να μας δώσουν έναν αέρα ελπίδας και αισιοδοξίας..

Πώς το πετυχαίνουν αυτό; Θα σας δώσω το παράδειγμα του αγαπημένου μας μεζεδοπωλείου.. της Αργυρώς! Νέα πιάτα, καινούργια υπέροχα σερβίτσια, ανανέωση στο χώρο.. μα πάνω απ’ όλα.. τη διάθεση να προσφέρει μια νότα από την προ-κορωνοϊού φάση της ζωής μας.. Στην Αργυρώ τηρούν τα μέτρα με απόλυτη υπευθυνότητα.. Οι σερβιτόροι με καθαρές μάσκες που τις φορούν πάντα, η κουζίνα σε απόλυτη πειθαρχία με τα μέτρα, οι αποστάσεις των τραπεζιών όπως προβλέπεται.. και φυσικά ένας άνθρωπος που ελέγχει ότι όλα τηρούνται όπως πρέπει..

Είναι πολύ σημαντικό η επιχείρηση εστίασης να δίνει στους πελάτες της την εικόνα της ασφάλειας.. γιατί αυτός είναι ο πρώτος λόγος που εκείνοι θα χαλαρώσουν και θα απολαύσουν το φαγητό και τη διασκέδασή τους.. Στο μεζεδοπωλείο της Αργυρώς το καταφέρνουν τέλεια αυτό.. κι εμείς ως θαμώνες απολαμβάνουμε τις πιατάρες τους.. το πολύ ζεστό κλίμα.. και τελικά αφήνουμε πίσω μας τη βροχή μιζέριας που ρίχνουν τα σύννεφα του κορωνοϊού που σκεπάζουν τον πλανήτη!

Το μεζεδοπωλείο της Αργυρώς το ξέρουμε όλοι.. Απολαμβάνουμε μοναδικούς παραδοσιακούς μεζέδες και διασκεδάζουμε με καλή ελληνική λαϊκή και ρεμπέτικη μουσική.. όπως κάνουν πάντα οι άνθρωποι που ξέρουν να ζουν και να χαίρονται τα ωραία της ζωής.. Οι τιμές του τιμοκαταλόγου κι αυτές γνωστές γιατί είναι οι καλύτερες της αγοράς.. ενώ και η ποιότητα των υλικών είναι εξαιρετική..

Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.. παρά μόνο να κλείσω με μια φράση που νομίζω ότι ταιριάζει γάντι στο μεζεδοπωλείο της Αργυρώς.. και σε λίγα ακόμη καταστήματα στην πόλη.. Η Αργυρώ αντιστέκεται και βάζει lockdown την κακή διάθεση και το κακό μάτι..

Αρεθουσης 119, Χαλκίδα

2221 086878

 

Επιμέλεια: Νικόλας Α.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *