Εσείς βλέπετε το «The Bachelor»;

Κάποιες το βλέπουν κρυφά, κάποιες το παραδέχονται, σίγουρα όλες ξέρουν τι είναι!

Και είτε διαφωνούν με το concept, είτε συμφωνούν, ένα είναι το σίγουρο. Όλες βρίσκουν τον «πρωταγωνιστή» Bachelor εξαιρετικά όμορφο.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος διεκδικείται από γυναίκες, πολλές γυναίκες που καίγονται για το αν θα πάρουν ένα τριαντάφυλλο, για να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Θα το έβλεπε όμως ο γυναικείος πληθυσμός, αν γνώριζε πως όλο αυτό ίσως να είναι και ένα σενάριο;

Τελευταία κυκλοφόρησε ένα βίντεο σε γνωστή εκπομπή, στην οποία σχολιάστηκαν οι ομοιότητες του ελληνικού «The Bachelor» με το αντίστοιχο καναδικό και πράγματι ήταν τρομερές!

Αυτό ίσως τάραξε τα νερά για όσες το έβλεπαν φανατικά, γιατί ήθελαν να δουν γνήσιο γυναικείο «μαλλιοτράβηγμα» για έναν άντρα. Χάλασε τον μύθο των γυναικών που φτάνουν σε ένα τέτοιο σημείο για να διεκδικήσουν κάποιον.

Παρ’ όλα αυτά, το The Bachelor καλά κρατεί και συνεχίζει. Μπορεί στο twitter να γίνεται χαμός, να γελάμε με τα σχόλια, όμως σίγουρα έχει ακόμα πολλά επεισόδια για να φτάσει στο τέλος του.

Ποιος τώρα είναι ο λόγος για να δεις The Bachelor; (Εκτός από το να σχολιάζεις στο twitter)

Η δική μου εκδοχή για να κάτσω να δω κάτι τέτοιο, είναι πως δεν με βάζει στην διαδικασία να σκεφτώ τίποτα. Και οι άνθρωποι έχουν ανάγκη κάποιες στιγμές της ημέρας να μην σκέφτονται τίποτα απολύτως.

Σίγουρα όμως πρόκειται για μια σειρά που δεν τιμά το γυναικείο φύλο. Αντιθέτως μάλιστα. Όμως ας μην ξεχνάμε πως περνάμε μια φάση που οι περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν το άλλο τους μισό με διάφορους τρόπους και η μοναξιά έχει φτάσει σε υψηλά επίπεδα!

Διάσημοι αλλά και άσημοι ειδικοί λοιπόν τονίζουν πως ένας βασικός λόγος για να δει κάποιος κάτι τέτοιο, είναι για να του δώσει την ελπίδα πως μπορεί να ερωτευτεί αντίστοιχα και εκείνος, ή να ζήσει τον μεγάλο έρωτα.

Είτε σας ακούγεται καλό, είτε όχι, οι ειδικοί μίλησαν. Και αν το πάρουμε λογικά, πρόκειται για μια εκπομπή με έναν πολύ ωραίο άνδρα να διεκδικεί γυναίκες που δεν είναι απαραίτητα αντίστοιχης εμφάνισης. Αυτό μπορεί και να σημαίνει πολλά!

Τώρα το εάν πίσω από αυτό υπάρχει σενάριο ή όχι, δεν θα το μάθουμε σίγουρα!

Η τηλεόραση «γεννήθηκε» για να μας διασκεδάσει. Αν και χρειάζεται μέτρο στον τρόπο που την χρησιμοποιούμε, μπορούμε να επιλέγουμε και προγράμματα που δεν συνάδουν με την γυναικεία μας φύση, όμως μας διασκεδάζουν για τον οποιοδήποτε λόγο.

Και κάπου εδώ σας αφήνω με ένα βίντεο που με διασκέδασε επίσης πολύ! Θα το καταλάβουν περισσότερο, όσες παρακολουθούν την ψυχαγωγική αυτή εκπομπή που λέγεται «The Bachelor».

Κάτια Καραχάλιου

(photo: athensvoice, iefimerida)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *