Έτσι θα καταλάβεις αν σου πάει το χρώμα στα μαλλιά σου!

Θέλεις να βάψεις τα μαλλιά σου, το σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό αλλά ακόμη δεν έχεις πάρει την απόφαση. Τι περιμένεις, λοιπόν;

Δεν γνωρίζεις αν θα σου ταιριάζει η απόχρωση που έχεις επιλέξει και ποια απόχρωση ταιριάζει με το πρόσωπό σου και τα χαρακτηριστικά σου. Σίγουρα για να βάψεις τα μαλλιά σου πρέπει να το σκεφτείς ξανά και ξανά και να το έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να το κάνεις (ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που τα βάφεις). Πώς θα καταλάβεις, λοιπόν, ότι η απόχρωση που θες σου ταιριάζει και πώς θα μοιάζεις με το νέο σου look; Με ένα κλικ!

vafi mallion

Δηλαδή, υπάρχει ένα app το οποίο μπορεί να σου δείξει ποια απόχρωση στα μαλλιά είναι η ιδανική για σένα. Το app αρχικά σου κάνει διάφορες ερωτήσεις για το αν έχεις βάψεις τα μαλλιά σου ξανά και τι χρώμα.

Στη συνέχεια θα σου ζητηθεί να προσδιορίσεις το συγκεκριμένο χρώμα που θέλεις μέσα από μια σειρά διαφορετικών επιλογών και στη συνέχεια θα προσδιορίσεις και συγκεκριμένα τον τόνο του χρώματος.
Αφού ολοκληρώσεις το “κουίζ” , θα πάρεις μια λίστα από εξειδικευμένα χρώματα ιδανικά για σένα και για τιο πρόσωπό σου.

Και στη συνέχεια μπορείς με ένα κλικ να κάνεις την αγορά σου. Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να πας σε ένα κομμωτήριο, μέσα από ένα app μπορείς να τσεκάρεις την απόχρωση και να πάρεις τη σωστή απόφαση για τα μαλλιά σου.

Και ποιες είναι οι τάσεις στα μαλλιά το 2019;

Το ξανθό θα πρωταγωνιστήσεις με μια παλ αποχρώσεις ενώ θα δούμε κι έντονα χρώματα, όπως το γαλάζιο του ουρανού και το ροζ! Κι όμως!

You May Also Like