Εξαφανίστε την ψαλίδα με φυσικό τρόπο

Όλες μας θέλουμε να έχουμε υγιή μαλλιά και λαμπερά για αυτό ξοδεύουμε ώρες αναζήτησης σε καταστήματα με είδη κομμωτικής για να βρούμε το σαμπουάν που ταιριάζει στον τύπο των μαλλιών μας και όλα τα συναφή προϊόντα για να αποκτήσουμε επιτέλους τα μαλλιά που επιθυμούμε.

Όμως σε αυτόν τον αγώνα μας έχουμε ένα σημαντικό εχθρό….τη ψαλίδα! Και μπορεί εσύ να χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά σου όμως λίγο η λανθασμένη επιλογή χρήσης στο πιστολάκι ή στη βούρτσα καθώς και η λάθος διατροφή σου –ναι καλά άκουσες- έχουν σαν αποτέλεσμα η ψαλίδα να εισβάλλει στα μαλλιά σου και να σου κάνει τη ζωή δύσκολη..

Στο παρελθόν οι γυναίκες για να την ξεφορτωθούν συνήθιζαν να καίνε τις άκρες τους έτσι ώστε να θεραπεύσουν τα μαλλιά τους αν και το μόνο που πετύχαιναν με αυτόν τον τρόπο ήταν να καταστρέφουν την τρίχα τους.

Όμως οι καιροί αλλάζουν και επειδή δε ζούμε στο παρελθόν παρακάτω σας προτείνω τρόπους για να εξαφανίσετε εύκολα τη ψαλίδα και κυρίως με φυσικό τρόπο!

Το ελαιόλαδο δεν είναι μόνο για τη σαλάτα. Το ελαιόλαδο εκτός από νοστιμιά στο φαγητό σου, μπορεί να θεραπεύσει έστω και προσωρινά τις κατεστραμμένες σου άκρες. Δε χρειάζεται να απλώσεις μεγάλη ποσότητα ελαιόλαδου στα μαλλιά σου και στο τέλος να δείχνεις σχεδόν άλουστη. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να απλώσεις μια μικρή ποσότητα στις άκρες σου και στη συνέχεια να τις στεγνώσεις.

Youthful Woman after spa Treatment

Φτιάξτε μια μάσκα με αβοκάντο και ελαιόλαδο. Έτσι εκτός του ότι θα εξαφανίσει τη ψαλίδα από τα μαλλιά σας, θα τα μαλακά και λαμπερά.

ccb4e23c8aa216f1e96d31ab209c036b_lΌσο για τα υλικά και τον τρόπο εκτέλεσης; Θα χρειαστείτε μισό αβοκάντο και 2 κουτ. του γλυκού ελαιόλαδο (μπορείτε να διπλασιάσετε την ποσότητα εάν έχετε μακριά μαλλιά ή πολύ χοντρή τρίχα). Ανακατέψτε τα υλικά σε ένα μπολ και πάρτε το μαζί σας στο μπάνιο. Αφού λουστείτε μία φορά, απλώστε τη μάσκα και αφήστε τη γύρω στα 10-20 λεπτά και μετά ξεβγάλτε την.

20140219_karidaΈνα άλλο μυστικό βρίσκεται στο λάδι καρύδας. Το λάδι καρύδας είναι ευεργετικό τόσο για τον οργανισμό μας όσο και για τα μαλλιά μας. Απλώστε λοιπόν λίγο λάδι καρύδας στις άκρες των μαλλιών σας και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα.

2850d3291440f4f9a5f7853f4a8ae24f_xlΤο επόμενο μυστικό είναι γλυκό, πολύ γλυκό και βρίσκεται στο μέλι. Βάλτε λίγο μέλι σε ένα μπουκαλάκι και βάλτε το κάτω από το ζεστό νερό. Μετά απλώστε το στις άκρες των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας θα είναι πιο μαλακά από ποτέ και χωρίς ψαλίδα.

You May Also Like