Έξι tips για να κάνετε το άρωμά σας να διαρκεί περισσότερο

Γράφει η Δήμητρα Δήμου.

Όλες μας αναζητούμε εκείνον τον τρόπο όπου στο πέρασμά μας, να αφήνουμε το αρωματικό μας αποτύπωμα. Τι πιο ωραίο από το να μυρίζουμε όμορφα και η φρεσκάδα αυτή να διαρκεί και διαρκεί και διαρκεί…. Ένας τρόπος είναι να “λουστούμε” με το άρωμα όμως ο Anton Denver, Education Director στη Jo Malone London, μοιράζεται με τη Vogue India μερικές συμβουλές από την εμπειρία του για να κάνετε το άρωμά μας να διαρκέσει περισσότερο.

Όπως λοιπόν ενημερώνει, ένα άρωμα χρειάζεται δύο βασικά πράγματα για να αναπτυχθεί σωστά, θερμότητα και ενυδάτωση. Το δέρμα μας γενικά προσφέρει αρκετή θερμότητα σε μια μέση θερμοκρασία 36 βαθμών, οπότε δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην επαρκή ενυδάτωση. Το δεύτερο hack είναι να χρησιμοποιήσουμε έλαιο μπάνιου το οποίο αφήνει το τέλειο βασικό στρώμα αρώματος από το πηγούνι μέχρι τα νύχια και κάνει το δέρμα λαμπερό και απαλό.

Η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι ένας άλλος τρόπος για να εξασφαλίσουμε την τέλεια χρήση ενός αρώματος. Χρησιμοποιήστε ένα scrub σώματος δύο φορές την εβδομάδα για να τελειοποιήσετε και να λειάνετε το δέρμα σας.

Δουλίτσα φαίνεται πως κάνει και το να χρησιμοποιήσουμε ένα απολεπιστικό αφρόλουτρο που όχι μόνο έχετε άμεσα καθαρό δέρμα, αλλά αρωματίζετε αμέσως όλο το δέρμα σας.
Και ερχόμαστε σε αυτό που όλες κάνουμε: Φορέστε, λέει, το άρωμά σας σε αφθονία! Μαζί με την διαστρωμάτωση διαφορετικών υφών, βοηθά στη διάρκεια του αρώματος.

Με τη λέξη υφές, εννοείται η προσθήκη κρέμας σώματος ή αρωματικής λοσιόν κάτω από το άρωμά σας. Όταν πρόκειται για τη διαστρωμάτωση διαφορετικών αρωμάτων, τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο για να δημιουργήσετε ένα προσωπικό άρωμα που είναι μοναδικά δικό σας.
Έτοιμα τα tips, δεν μένει τίποτα άλλο παρά να τα δοκιμάσετε και να μείνετε αξέχαστες!

 

Φωτό: Laura Chouette, Nati Melnychuck (unsplash.com)

You May Also Like