Φτιάξε σκορδάτη μακαρονάδα σε 10 λεπτά

lalalalalala

Εύκολο πιάτο, γνωστή συνταγή, απλό και νόστιμο για τις δύσκολες μέρες που ο χρόνος μας πιέζει. Τα μακαρόνια είναι ένα κλασικό αγαπημένο πιάτο για όλους και σ αυτή τη συνταγή θα δούμε πως τα απογειώνει το σκόρδο. Πάμε, λοιπόν….

Βάζετε τα μακαρόνια να βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σ ένα τηγάνι το οποίο περιέχει ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο που έχει ζεσταθεί τρίβετε 2 σκελίδες σκόρδο. Προσθέτετε πιπέρι, πάπρικα, θυμάρι και ρίγανη και τσιγαρίστε  για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε τα μακαρόνια και συνεχίστε για 1 λεπτό το τσιγάρισμα. Τόσο γρήγορα και απλά τα μακαρόνια είναι έτοιμα. Μπορείτε να συνοδεύσετε και να γαρνίρετε τη μακαρονάδα με ένα αλλαντικό της αρεσκείας σας. Τα μακαρόνια αποκτούν μια ιδιαίτερη κρουστά από το σκόρδο και το λάδι και γίνονται έτσι ιδιαίτερα γευστικά αλλά και πολύ περισσότερο χορταστικά.

Αρκεί λοιπόν μόνο ένα συστατικό για να αλλάξει εντελώς μια απλή μακαρονάδα και να την απολαύσετε πολύ παραπάνω. Μη χάνετε χρόνο, μπείτε στη κουζίνα και πειραματιστείτε.

Καλή όρεξη!

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like