Για εμάς που βάφουμε τα νύχια μας λευκά, μαύρα και κόκκινα

Τα τρία χρώματα που λατρεύω για τα νύχια μου… Μαύρο και κόκκινο περισσότερο τους χειμερινούς μήνες και αμέσως μετά το λευκό.. Χωρίς να σημαίνει βέβαια αυτό, ότι δεν δοκιμάζω και άλλα χρώματα, απλά σας αναφέρω τα αγαπημένα μου.

Αν είστε και εσείς της ίδιας φιλοσοφίας, σε αυτό το άρθρο θα βρείτε ίσως το λόγο που έχετε ‘’κόλλημα’’ με τα συγκεκριμένα χρώματα..

 Κόκκινο

41361230_2137262679825030_3781030545301691051_n

Το κόκκινο χρώμα βγάζει κάτι έντονο και τολμηρό. Είναι σίγουρα ένα χρώμα που το άτομο που το επιλέγει συχνά έχει πάθος για τη ζωή.. Προσπαθεί να ζήσει την ζωή στο ‘’κόκκινο’’ και τις περισσότερες φορές τα καταφέρνει. Το κόκκινο χρώμα στα νύχια έχει ταυτιστεί με τη γυναίκα ‘’Diva’’.

Λευκό

white-nails

Το απόλυτα κομψό χρώμα.. Δείχνει γυναίκα κλασσική με έντονη όμως αυτοπεποίθηση. Η γυναίκα που επιλέγει τις περισσότερες φορές να κάνει λευκά τα νύχια της ξέρει τι θέλει και τι της αρέσει.. Είναι όμως πεισματάρα και δύσκολα καταφέρνει κάποιος να της αλλάξει γνώμη.

Μαύρο

black-nails-acrylic-1

Αν και σκοτεινό χρώμα ..βγάζει και αυτό κάτι τολμηρό. Το μαύρο χρώμα δεν σημαίνει απαραίτητα κατάθλιψη ή πένθος. Είναι ένα χρώμα που δηλώνει επαναστατικό χαρακτήρα και σίγουρα μια έντονη προσωπικότητα.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας;;;

Ελένη ♥♥

 

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *