Γιατί αγαπάμε την Χαλκίδα;

Η Εύβοια φέτος έχει την τιμητική της. Μετά την ανάδειξη της νότιας Εύβοιας και των θαλασσών της, μετά την reggata 2020, που διοργανώθηκε στην πόλη μας, παρατηρείται μια αύξηση του τουρισμού που μόνο καλό μπορεί να φέρει.

Η Χαλκίδα είναι μια πόλη που μπορεί να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους.

Στρέφει το βλέμμα της στον αθλητισμό και στον τουρισμό, προσπαθεί να αναδείξει την ιστορία της, προσφέρεται για εκδρομές και διακοπές.

Εκτός όλων αυτών αποτελεί πόλο έλξης για μόνιμη κατοικία, αφού είναι κοντά στην Αθήνα και μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια της «πρωτεύουσας» διατηρώντας όμως και την ηρεμία μιας μικρής πόλης.

Όσοι κατοικούμε σε αυτήν την πόλη και θέλουμε να πιστέψουμε σε αυτήν και να την κάνουμε ακόμα καλύτερη, πρέπει να την αξιοποιήσουμε και να την ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο.

Πρέπει να στηρίξουμε την αγορά της, να ψωνίζουμε από τοπικά καταστήματα και να κινούμε το χρήμα μέσα στην πόλη.

Μπορούμε να συμμετέχουμε σε διοργανώσεις και να ασχολούμαστε με όσα μας προσφέρονται.

Ο κύριος λόγος που αγαπάμε αυτήν την πόλη είναι το υδάτινο στοιχείο της με την ιδιαιτερότητα των τρελών νερών που δεν μπορεί κανείς να βρει αλλού στην Ελλάδα!

Οι καθαρές θάλασσες υπάρχουν παντού στο νησί και σίγουρα έχει κανείς επιλογές και για χειμώνα και για καλοκαίρι.

Για όλες τις μαγικές μέρες και νύχτες που μπορεί να προσφέρει η όμορφη αυτή πόλη, για όσα μπορεί να προσφέρει η Εύβοια, αγαπάμε τον τόπο μας και τον επιλέγουμε από καρδιάς!!

Κάτια

 

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *