Η καλύτερη σκιά αν έχεις σκουρόχρωμα μάτια!

Δεν ταιριάζουν όλες οι σκιές σε όλες. Η σκιά πηγαίνει αναλόγως το χρώμα των ματιών σου; Σε πολλές περιπτώσεις ναι!  Και ποια είναι η καλύτερη σκιά αν έχεις σκούρο χρώμα ματιών; Ποιες σκιές πρέπει να επιλέγεις και ποιες πρέπει να αποφεύγεις;

skia1

Τα καλά νέα: Όλες οι σκιές ταιριάζουν με τα μάτια σου. Αν έχεις σκούρο χρώμα στα μάτια, μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις σκιές. Οι ανοιχτές σκιές είναι πολύ ωραίες γιατί φωτίζουν τα μάτια σου και κάνουν πολύ καλή αντίθεση με τα μάτια σου.

Οι μαύρες και οι γκρι σκιές ίσως είναι λίγο πιο tricky για το χρώμα του δέρματός σου, ενώ μπορείς να κάνεις ένα layering με πιο “ζεστές” σκιές κι ένα bronze.

Το άλλο που πρέπει να σκεφτείς είναι η υφή της σκιάς. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιο υγρές σκιές με λίγο glitter. Αυτές οι σκιές θα σε φωτίσουν πολύ και θα δώσουν μια πιο μεγάλη διάσταση στα μάτια και περισσότερη λάμψη.

skia2

Φυσικά, δώσε προσοχή γιατί το κάθε μακιγιάζ έχει την ώρα του. Για ένα βραδινό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο έντονο και με περισσότερο glitter, ενώ για ένα πρωινό μακιγιάζ μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιο παλ χρώματα και σε πιο γήινες αποχρώσεις!

You May Also Like