Η λίστα με τα ψώνια του Καλοκαιριού…

Το Καλοκαίρι είναι εδώ, εσύ έχεις πάει ήδη για μπάνιο εντελώς απροετοίμαστη. Με το παλιό σου μαγιό, τα παλιά σου παπούτσια, την παλιά σου τσάντα, γυαλιά, καπέλο και φορεματάκι για τη θάλασσα.
Και καλά έκανες. Ωστόσο, ήρθε η ώρα να βγεις εκεί έξω, να κάνεις μια σωστή και έξυπνη αναζήτηση στην αγορά και να επενδύσεις σε κάτι που αξίζει.

Δεν δικαιούσαι να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου; Προσοχή, όμως, μην ξεφύγεις και οδηγηθείς στο άλλο άκρο, στην υπερκατανάλωση…

Εμείς σου φτιάξαμε μια ενδεικτική λίστα για τα ψώνια του Καλοκαιριού κι εσύ αποφασίζεις τι χρειάζεσαι και τι όχι.

Γυαλιά ηλίου
Τα γυαλιά ηλίου είναι must κυρίως επειδή σε προστατεύουν από τον ήλιο, αλλά και γιατί ενισχύουν το στυλ σου. Επένδυσε σε ένα καλό γυαλί ηλίου γιατί άλλωστε θα το έχεις για χρόνια.

magio

Μαγιό
Ολόσωμο ή μπικίνι; Αναλόγως…Αν πέρυσι είχες αγοράσει ολόσωμο, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις ένα μπικίνι για να κάνεις και το σωστό μαύρισμα. Το μπικίνι είναι απαραίτητο όσα ολόσοωμα μαγιό κι αν έχεις.

Πέδιλα
Ψηλά ή χαμηλά; Ό,τι είναι πιο βολικό. Προτίμησε να επενδύσεις σε άνετα πέδιλα, τα οποία θα μπορείς να φοράς τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Φρόντισε να ταιριάζουν με όλα και να μπορείς να τα ευχαριστηθείς. Εξαρτάται, βέβαια, από το τι έχεις ανάγκη.

mules

Τσάντα
Η αλήθεια είναι πως πάντα χωράει μια τσάντα στην ντουλάπα μας. Αυτό το Καλοκαίρι πήγαινε για κάτι πιο extreme. Πάρε μια τσάντα ψάθινη ή μια τσάντα σε έντονο χρώμα.

Φόρεμα
Ένα φόρεμα επιπλέον δεν έβαλεψε ποτέ κανέναν. Είτε θα είναι floral, είτε σε παστέλ χρώματα το μόνο σίγουρο είναι πως μια τέτοια αγορά θα σε σώσει. Αν είναι και λίγο πιο καλό το ύφασμα θα μπορείς να το βάλεις και σε έναν γάμο, αφού σίγουρα θα σε έχουν καλέσει τουλάχιστον σε έναν αυτό το Καλοκαίρι.

forema

Πάρε και την κολλητή μαζί. Θα σε σώσει!

You May Also Like