Η Victoria Beckham περνά τα αθλητικά ρούχα σε άλλο level!

Νόμιζες ότι τα αθλητικά ρούχα είναι μόνο για το γυμναστήριο; Κάνεις λάθος! Και η Victoria Beckham το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο, αφού περνά τα αθλητικά ρούχα σε άλλο level.Σε μια μοναδική συνεργασία με την Reebok, είδαμε τη συλλογή για την Άνοιξη του 2019, Reebok x Victoria και ερωτευτήκαμε τις φόρμες, τα αθλητικά top, τις ζακέτες, όλα!

Η συλλογή είναι κομψή, λεπτεπίλεπτη ενώ μερικά κομμάτια είναι unisex. Το brand είναι επίσης, κομψό και διακριτικό. Περιλαμβάνει το splice element της Reebok, ένα ενσωματωμένο γραφικό vector VB και ένα επαναλαμβανόμενο γραφικό vector VB.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μαύρο, το λευκό και το πορτοκάλι και φυσικά τα υφάσματα είναι με προηγμένες τεχνικές.

«Η ιδέα πίσω από αυτή τη συλλογή ήταν να συνδυάσουμε τη χαλαρή άποψη του streetwear με την τεχνική απόδοση των αθλητικών ρούχων, διατηρώντας παράλληλα τη μινιμαλιστική αισθητική της μάρκας μου αλλά και ενσωματώνοντας κομμάτια unisex, στοιχείο καθοριστικό για τη δημιουργική μου προσέγγιση», ανέφερε η σχεδιάστρια.

Με τη συγκεκριμένη συλλογή μπορείς να πας εκτός από το γυμναστήριο και στο γραφείο αλλά και στη βόλτα σου για καφέ.

Φυσικά, από μια τέτοια συνεργασία δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Τα αθλητικά ρούχα είναι δυναμικά και ταιριάζουν σε κάθε σωματότυπο. Κι ακόμη κι αν δεν σου αρέσει το πορτοκαλί, η συγκεκριμένη απόχρωση και το πώς δένει και ταιριάζει με το μαύρο και είναι μοναδικά τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες.

You May Also Like