Η Σεξουαλική χημεία…

Μιλώντας για χημεία , εννοούμε όχι φυσικά  ,μόνο τις  χημικές αντιδράσεις που έκανες στο σχολείο και έλυνες ασκήσεις , αλλά με τη μεταφορική σημασία ,την καλή σχέση ανάμεσα σε δύο προσωπικότητες . Την επικοινωνία που εκτυλίσσεται πάντα μ’ ένα τρόπο θετικό , ιδιαίτερο και πολύ αποτελεσματικό .

Πώς  λέει στο τραγούδι της η Παπαρίζου , ‘’δε κολλάει η δική μας η χημεία;;’’. Τώρα , καταλαβαίνεις  σίγουρα , σε τι αναφέρομαι . Φαντάσου λοιπόν τη χημεία αυτή  , στη σεξουαλική συνεύρεση , με το άτομο που σε ενδιαφέρει. Τι συμβαίνει εκεί και τελικά , πόσο σημαντικό είναι για μια σχέση;;;

Να μιλάτε με τα μάτια και μόνο , δε χρειάζεται να λέτε πολλά εκείνη τη στιγμή. Έχετε ένα δικό σας  ,ξεχωριστό  ,κώδικα επικοινωνίας . Δεν υπάρχουν αμήχανες  στιγμές , ξέρετε να τις αντιμετωπίζετε  με χιούμορ ,ό,τι κι αν γίνει. Το σεξ για σας , είναι μια απόλαυση και κάθε φορά που ξέρετε ότι θα έρθετε κοντά , ανυπομονείτε σε τεράστιο βαθμό. Ακόμη , τα φιλιά σας , είναι ένα ανεπανάληπτο ταξίδι …μαζί με τα χάδια , τα τρυφερά αγγίγματα στα κορμιά σας , η πιο παθιασμένη ,μοναδική διαδικασία ,για τον προορισμό τον τελικό. Δεν είναι ο έρωτας ο δικός σας  κάτι μηχανικό, κάτι συνηθισμένο , κάτι που είναι για να γίνει απλώς.

Πρόκειται για αυτό  ,που επιθυμείτε πάρα πολύ και οι δύο και το ζείτε με όλο σας το είναι. Σας αρέσει να δοκιμάζετε μαζί νέα πράγματα , να πειραματίζεστε… οι κινήσεις του ενός , τα βλέμματα κατευθύνουν τον άλλο τόσο αβίαστα , χωρίς καμία δυσκολία. Όλα γίνονται κι έρχονται από μόνα τους , γιατί ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΗΜΕΙΑ. Επιπλέον , δε κοιτά ο καθένας τη δική του  μόνο ευχαρίστηση και ικανοποίηση , εστιάζει στο να ευχαριστηθεί και  η άλλη πλευρά, αυτό το απαράμιλλο ταξίδι. Είναι πάρα πολύ βασικό , να νιώθουν  και ο  ένας και ο άλλος  ,ότι δεν κυριαρχεί εγωισμός στο σεξουαλικό κομμάτι.

Επίσης στη διάρκεια της επαφής σας , μπορεί και να μιλάτε κι αυτό να μην είναι αμήχανο για σας. Συζητάτε τι σας αρέσει  ερωτικά και γενικότερα τις  φαντασιώσεις σας. Δεν υπάρχει πιο ιδανική και υγιής σχέση ,από αυτή , όπου μοιράζεσαι τα πάντα με το άλλο σου μισό και χωρίς καμία αναστολή ή αυτοσυγκράτηση που δεν έχει ουσία!!!Και ναι , αν υπάρχει η σεξουαλική χημεία , είναι ένα συν που σε κρατά με τον άλλο , μαζί και με άλλα κριτήρια φυσικά.

Για κάποιους άλλους πάλι ,μετρά μόνο αυτό και τίποτε άλλο , ενώ άλλοι ,δε δίνουν τόση βάση ,μπορεί δηλαδή , να είναι σε μια σχέση που δεν υπάρχει τόση χημεία στην ερωτική επαφή , αλλά πληρούνται άλλα κριτήρια . Η αλήθεια για τη σημαντικότητα αυτού  του ιδανικού ταιριάσματος στο σεξ , βρίσκεται κάπου στη μέση. Από τη μία είναι σημαντικό πολύ και καθορίζει και την πορεία  μας με τον άλλο , από την άλλη , μπορεί να μη μετρά και καθόλου. Ανάλογα την ανθρώπινη προσωπικότητα και τις προτιμήσεις του καθένα.

Όλα λοιπόν , είναι στο χέρι μας ….είναι σπάνιο και όμορφο ,να επικοινωνείς άριστα στο σεξ με τον άνθρωπό σου και αν το βρεις , είσαι τυχερός ! Ωστόσο , δεν είναι μόνο η σεξουαλική χημεία που θα σε κρατήσει με τον άλλο ,αλλά αποτελεί για κάποιους ,μία από τις προϋποθέσεις. Και σε μια εποχή με τα social media ,όπου κατασκευάζει και προβάλλει ο καθένας μια συγκεκριμένη εικόνα , καλό θα ήταν ,να μη μένουμε μόνο σε αυτή και να μπερδευόμαστε …ζωντανά και όχι διαμεσολαβημένα , θα βρεις αν θες ,τη χημεία που ψάχνεις.

 Αγνή Λάμπρου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *