Καφτάνια και παρεό, ήρθε η ώρα να τα βγάλουμε από τις ντουλάπες;

Γράφει η Σταυρούλα Λουκά.

Όλοι έχουμε αισθανθεί την άνοδο της θερμοκρασίας τις τελευταίες ημέρες… και αυτό το γεγονός βέβαια μας οδηγεί σε πολύ όμορφες σκέψεις… ήλιος, παραλία, θάλασσα!

Κάποιοι και κάποιες έχουν ήδη τολμήσει και τα πρώτα τους μπανάκια στη θάλασσα, αψηφώντας τα κρύα νερά! Για εμάς όμως τις γυναίκες η εμφάνιση στην παραλία δεν είναι απλή υπόθεση τις περισσότερες φορές… Όπως και να το κάνουμε, οι πραγματικές κοκέτες προσέχουν να είναι στιλάτες παντού!

Εκτός λοιπόν από την επιλογή του μαγιό , θα μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την εμφάνιση μας συνδυάζοντάς τα με ένα ταιριαστό καφτάνι ή ένα μοναδικό παρεό!

Μονόχρωμα, λευκά ή άσπρα. Πολύχρωμα με μοτίβα που τραβούν τα βλέμματα . Ιδιαίτερα στις διακοπές, μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες στη παραλία αλλά και έπειτα σε μια χαλαρή έξοδο, ένα κομμάτι δροσερό και καλοκαιρινό, που πρέπει να έχουμε στις επιλογές μας!

Σε όλα τα μεγέθη και τα μήκη κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και όλες τις γυναίκες! Μια επιλογή που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και χαρίζει άνεση και θηλυκότητα!

Και αν δεν έχετε ήδη κάποιο τέτοιο κομμάτι … ίσως ήρθε η ώρα να το αποκτήσετε!

You May Also Like