Το καλάθι της νοικοκυράς είναι τρέντυ!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Το καλάθι της νοικοκυράς δεν είναι το «μάννα εξ ουρανού» .. αλλά είναι μια κίνηση του κράτους για να γλιτώσουμε όσοι περισσότεροι από το κύμα της φτωχοποίησης που προκάλεσαν οι αυξήσεις στα πάντα..

Ήδη στον τελευταίο χρόνο.. οι αυξήσεις στο νοικοκυριό είναι τόσο μεγάλες.. που ο κόσμος ζορίζεται να τα βγάλει πέρα. Η κίνηση με το καλάθι του νοικοκυριού δεν εμπνεύστηκε για να επαναφέρει τις τιμές σε προ κρίσης επίπεδα.. αλλά για να ανασχέσει τις περαιτέρω αυξήσεις.

Ναι θα παραμείνουμε στα δύσκολα.. Αυτό το κατάλαβαν όσοι έκαναν ήδη τις αγορές τους με τη μέθοδο αυτή.. μιας και το όφελος στην τσέπη τελικά… ήταν πολύ μικρό.. έως ανεπαίσθητο..

Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν γίνεται μια προσπάθεια να βοηθηθεί ο λαός. Αλλά βέβαια δεν φτάνει. Δεν φτάνει και δεν είναι αστείο θέμα.. καθώς πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν θέμα διαβίωσης..

Αυτό το περιβόητο καλάθι οπότε.. μπορούμε να πούμε ότι είναι λίγο χρήσιμο.. αλλά και λίγο τρέντυ. Είναι τρέντυ καθώς δημιουργεί τάσεις στις αγορές μας. Δεν έχουμε βλέπετε την πολυτέλεια οι περισσότερες.. να αφήσουν το οικονομικότερο προϊόν.. του καλαθιού.. και να χρησιμοποιήσουμε στις μαγειρικές μας ή στην καθαριότητα και υγιεινή.. το προϊόν που χρησιμοποιήσουμε πριν..

Συνεπώς.. αγαπητές.. ετοιμαστείτε να δοκιμάσετε τα νέα προϊόντα.. αυτά του καλαθιού.. τα οποία παρεμπιπτόντως.. είναι κυρίως τα ιδιωτικά.. αυτά δηλαδή που οι αλυσίδες των σούπερ μάρκετ έχουν βάλει μια συγκεκριμένη ετικέτα.. Ένα είναι το σίγουρο.. ότι θα διαμορφωθούν άλλες συνθήκες στην αγορά μετά απ’ αυτό.. Κι άλλο ένα.. ότι όσες επιχειρήσεις δεν θα αντέξουν τον ανταγωνισμό.. δυστυχώς θα κλείσουν.

You May Also Like