Καλές απόκριες!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Τριήμερο ξεφάντωμα αγάπες.. και από σήμερα κιόλας θα παρτάρουμε με τις στολές μας.. τις μάσκες μας.. και θα χορέψουμε σε ρυθμούς latin.. παρέα με φίλους.. παντού.. στους πεζόδρομους της Χαλκίδας στη Λευκή Νύχτα.. και στα bar – club μέχρι το πρωί!

Εγώ κορίτσια είχα πολλά σχέδια για το τριήμερο. Στο showroom είχα βλέψεις για γυναικείο πάρτυ με ποτά.. σνακ.. αγορές.. δώρα.. εκπλήξεις! Το Σάββατο είχα προσκαλέσει φίλους στο σπίτι για τα γενέθλια της Μαρτίνας.. σε μασκέ πάρτυ για μικρούς και μεγάλους. Την Κυριακή είχα κανονίσει με παρέα για την Αμάρυνθο.. για το αγαπημένο μου καρναβάλι! Τη Δευτέρα.. χαρταετό στις Αλυκές με τη Μαρτίνα (ο 1ος της χαρταετός) και μετά ουζάκι με καλή παρέα!

Όλα αυτά σχεδίασα.. όμως.. όταν κάνει κανείς σχέδια ο Θεός γελάει! Έπιασε ο covid το σπιτικό μου.. και τα διέλυσε όλα. Τι τύχη ε; Θα μου πείτε.. να έχουμε την υγεία μας και οι γιορτές και τα τριήμερα μπροστά μας είναι! Αλλά ατυχία ρε παιδί μου.. Τέλος πάντων.. εσείς να περάσετε τέλεια! Ξεφαντώστε όσο μπορείτε! Το showroom θα κάνει κανονικά το πάρτυ του χωρίς εμένα! Να περάσετε μια βόλτα για να μπείτε στην κλήρωση για το φόρεμα.. και αν κάνετε αγορά θα πάρετε και δωροεπιταγή 15 € για επόμενη αγορά! Θα έχουμε κρασί.. λικέρ.. σνακ.. και δυνατή μουσική! Πάνω απ’ όλα τα κορίτσια μου θα έχουν γιορτινή διάθεση!

ΥΓ: Ηρώ μου σ’ ευχαριστώ για όλα

You May Also Like