Κάνε φυσικό… «λίφτινγκ» με τη βοήθεια του μακιγιάζ!

Το μακιγιάζ μας βοηθά να κρύψουμε τους μαύρους κύκλους, να τονίσουμε το βλέμμα μας, να τονώσουμε τα ζυγωματικά μας. Ναι, μπορούμε να κάνουμε θαύματα απλώς με λίγα «χρώματα», πινέλα και σφουγγαράκια.

Το μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να δείχνεις νεότερη, μπορείς δηλαδή να κάνεις ένα φυσικό «λίφτινγκ», αρκεί να το κάνεις σωστά.

Δηλαδή πώς;

Τα φρύδια

Πώς μπορείς να τονίσεις τα φρύδια σου; Χρησιμοποίησε ένα concealer λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα σου ώστε να τονίσεις το βλέμμα σου και να φαίνεται πιο ξεκούραστο και αυτό θα δίνει την ψευδαίσθηση στο φρύδι σου ότι είναι πιο «σηκωμένο».

To contouring

Αγαπημένο contouring! Το contouring θα δώσει στο πρόσωπό σου το σχήμα που… θέλεις και θα φτιάξεις τη γωνίες σου. Έτσι, θα φαίνονται και τα ζυγωματικά σου πιο «ανορθωμένα» κι έντονα!

To primer

Το primer καλύπτει κάθε ατέλεια στο πρόσωπό σου, παράλληλα θα μειώσει τους πόρους ώστε να φαίνονται όσο το δυνατό λιγότερο. Μετά το primer μπορείς να απλώσεις καλά τη βάση σου.

Οι κρέμες

Προσοχή στις κρέμες! Οι κρέμες θα κάνουν το πρόσωπό σου πιο λαμπερό και νεανικό. Δώσε προσοχή, λοιπόν, στις κρέμες που χρησιμοποιείς και στα συστατικά που περιέχουν.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *