Καραντίνα : Οι δικές σας απαντήσεις…

Μένουμε σπίτι και  ο  καθένας αυτό το διάστημα έχει επιλέξει εν μέσω καραντίνας , να ασχολείται με αυτά που τον ευχαριστούν ,αλλά και με αυτά που πρέπει .Όλοι ανυπομονούμε να τελειώσει όλο αυτό και ξανά ελεύθερα να κυκλοφορήσουμε έξω ,επιστρέφοντας και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς. Ρωτήσαμε εσάς για το ποια είναι η κυριότερη ασχολία σας αυτόν τον καιρό ,καθώς και ποιο είναι το πρώτο πράγμα που επιθυμείτε να κάνετε ,όταν θα βγούμε ξανά έξω κανονικά μετά από την καραντίνα.

Πάμε λοιπόν να δούμε με τη σειρά τις δικές σας απαντήσεις .

Βαλάντω : Εμένα πλέον η ασχολία λόγω εγκυμοσύνης και καραντίνας είναι ,να ασχολούμαι με το σπίτι. Δηλαδή με την καθαριότητα και με την τακτοποίηση πραγμάτων. Επίσης ,ζωγραφίζω για ψυχαγωγία. Όταν θα βγούμε έξω επιτέλους ,θα πάω για ψώνια για μένα και το μωρό.

Γεωργία : Eπειδή εγώ εργάζομαι κανονικά ,δεν έχω καταλάβει κάτι εν μέσω καραντίνας ,δηλαδή μόνο το σκ που μένω σπίτι και ξεκουράζομαι γενικά ,μαγειρεύω και μάλιστα κατάλαβα ότι έχω ταλέντο (γέλια). Ακόμη ,διαβάζω τα αγαπημένα μου βιβλία που θέλω εδώ και καιρό και λύνω σταυρόλεξα. Είμαι το 1% του πληθυσμού που δεν κάθεται και δε βαριέται. Όταν βγω ,το πρώτο πράγμα που θέλω  να κάνω ,είναι να δω τις φίλες μου που μου λείπουν ,να πιούμε έναν καφέ ,να τον απολαύσουμε με τις ώρες .Επίσης ,θα πάω σινεμά και μετά θα φάω βρώμικο στα όρθια ,κάνοντας βόλτα στην Αθήνα. Και εννοείται αφού τελειώσει όλο αυτό ,να μη κοιμηθώ όλο το σκ.

Γιώργος : Kάνω τη λεγόμενη ‘’Καλλισθενική  Γυμναστική’’, φυσικά με όλο τον εξοπλισμό. Μετά την καραντίνα ,θα πάω κανονικά γυμναστήριο, στο πάρκο όπως και βόλτα με τους κολλητούς μου φίλους.

Δέσποινα : Εγώ μαγειρεύω και καθαρίζω το σπίτι. Μετά από όλο αυτό , θα δω συγγενείς που έχω καιρό.

Ζωή : Όσο μένω σπίτι ,προσπαθώ να περνάω το χρόνο μου δημιουργικά, συζητώντας με την οικογένειά μου για πράγματα που δεν είχαμε χρόνο να πούμε στην καθημερινότητά μας. Εννοείται ,βλέπω και πολλές ταινίες!!!Όταν βγούμε όλοι και τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση ,θέλω πάρα πολύ να πάω μια απλή βόλτα με τους φίλους μου, έστω και για ένα απλό περπάτημα ή για έναν καφέ .Διότι μετά από όλο αυτό ,μαθαίνεις να εκτιμάς πράγματα ,τα οποία τα θεωρούσες δεδομένα μέχρι αυτή τη στιγμή.

Κωνσταντίνος : Εγώ κυρίως δουλεύω μέσω τηλεργασίας από το σπίτι. Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω μετά την καραντίνα , είναι να δω την κοπέλα μου.

Μαρία : H κύρια ασχολία μου τώρα που #μένουμεσπίτι ,είναι τα πράγματα που ήθελα καιρό να κάνω ,αλλά δεν είχα το χρόνο. Παρακολουθώ online μαθήματα (online courses) ,σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς μου και μαθαίνω μόνη μου γαλλικά. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω βγαίνοντας έξω ,θα είναι να κανονίσω έναν καφέ διαρκείας με το αγόρι μου και τους φίλους μου ,γιατί μου έχουν λείψει άπειρα!!!

Νικολέττα :H κύρια ασχολία είναι γυμναστική ,δηλαδή περπάτημα έξω.Η αλήθεια είναι ,ότι δε κάθομαι πολύ μέσα (βέβαια στα πλαίσια που μπορώ αυτή τη στιγμή).Επίσης ,διαβάζω ό,τι μου αρέσει εμένα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις βγω ,είναι να βάλω πάλι πρόγραμμα στη ζωή μου ,δηλαδή δουλειά ,ασχολίες και έξω.

Σπύρος : Tώρα στο σπίτι κυρίως ακούω μουσική .Όταν βγω έξω , θέλω να πάω για μπύρα με παρέα.

Φίλιππος : Επειδή είμαι φαντάρος ,όσο είμαι στο θάλαμο ,η ασχολία μου είναι η κιθάρα. Όταν βγούμε ξανά έξω ελεύθερα , θα πάω μια εκδρομή με την κοπέλα μου.

Αυτές ήταν οι δικές σας απαντήσεις . Μένοντας λοιπόν τώρα σπίτι ,διανύοντας ο καθένας τη δική του καραντίνα ,ακόμη κι αν δουλεύει ,βρίσκει με κάθε τρόπο να κάνει αυτά που του αρέσουν και τον ενδιαφέρουν. Ας προσπαθήσουμε όλοι ,να εξακολουθούμε να έχουμε παραγωγικό χρόνο. Μετά από αυτήν την κατάσταση  οι περισσότεροι από εμάς επιθυμούμε ,να έρθουμε ξανά κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κι όταν με το καλό θα έρθει αυτή η στιγμή , θα είμαστε πιο χαρούμενοι από ποτέ!!! Προς το παρόν υπομονή <3

 Αγνή Λάμπρου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *