Κυμοθόη. Το κέντρο αισθητικής που σου προτείνω!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Τι προσφέρει ένα κέντρο αισθητικής; Θα σας γράψω κορίτσια για έναν χώρο που θα λατρέψετε! Θα σας γράψω για το Κυμοθόη beauty lab της κυρίας Μάρας Θεοδωρίδου.. που βρίσκεται στην Ερέτρια! Η Κυμοθόη κατά την αρχαιότητα ήταν Νηρηίδα.. νύμφη της θάλασσας που τάραζε τα νερά! Οι Νηρηίδες φημίζονταν για την ομορφιά τους.. γι’ αυτό και η Κυμοθόη κρατά τη γνώση και τα μυστικά.. και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών για να νιώθουμε.. αλλά και να δείχνουμε οι γυναίκες.. τον καλύτερο εαυτό μας!

Αναζωογονημένη και ανανεωμένη.. έτσι νιώθει η γυναίκα μετά από την περιποίηση που θα αναλάβει η εξειδικευμένη ομάδα της κυρίας Θεοδωρίδου! Το δοκίμασα.. ήθελα εξάλλου καιρό να σας το προτείνω.. και συνεπώς.. θέλω να τονίσω την εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων.. εργαλείων και προϊόντων.

Αγαπητή μου.. το αξίζεις! Το κόστος είναι πολύ εντάξει.. όμως το αποτέλεσμα.. θα σε κάνει να αγαπήσεις με πάθος τον γυναικείο εαυτό σου! Είσαι όμορφη.. ανάδειξέ το! Είσαι ερωτεύσιμη.. όμως θέλει τον τρόπο.. θέλει τα μυστικά της Κυμοθόης!

Επίσης.. Αναζητάς θεραπεία προσώπου; Θέλεις να αναζωογονήσεις το δέρμα σου.. να βελτιώσεις την υφή του ή να αντιμετωπίσεις συγκεκριμένα προβλήματα; Εφτά μοναδικές θεραπείες προσώπου.. σταδιακά δοκίμασέ τες όλες! Επιπλέον.. χρειάζεσαι αποτρίχωση; Τα κορίτσια κάνουν τέλεια δουλειά που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και διατηρούν το δέρμα σου απαλό και λείο.. χωρίς τις ενοχλητικές τρίχες.

Να μιλήσουμε για τα άκρα; Πρώτα η υγεία τους και μετά κινήσου όπως θέλεις! Από τα πιο μοντέρνα σχέδια.. μέχρι κλασικά.. για γάμο ή επίσημη εκδήλωση! Μην ανησυχείς αν δεν μπορείς να διαλέξεις! Κι εγώ έτσι είμαι! Στην Κυμοθόη με συμβούλεψαν και μπορώ να πω ότι.. επιτέλους τα άκρα μου απέκτησαν προσωπικότητα!

Δεν θέλω να σε κουράσω.. όμως αξίζει τον κόπο.. να κάνεις λίγο δρόμο και να βρεθείς στην Ερέτρια για τον εαυτό σου! Αξίζει αυτή η μικρή ταλαιπωρία.. κυρίως γιατί στις υπηρεσίες που αφορούν στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.. όπως η σκίαση φρυδιών.. το microblading.. το eyeliner και το lip blush.. η Κυμοθόη πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα κέντρα αισθητικής που έχει η Ελλάδα! Τέλος.. θα πω κι αυτό γιατί είναι σημαντικό.. Η παροχή στα φρύδια για γυναίκες που τα έχουν χάσει από κάποια ασθένεια είναι δωρεάν!

Απώτερος σκοπός είναι να καλύψουμε τις δικές μας.. μοναδικές.. ανάγκες! Δοκίμασε την Κυμοθόη.. σου την προτείνω!

 

You May Also Like