Let’s talk about shoes..

Ποιο είναι το πιο stylish κομμάτι στο ντύσιμο μιας γυναίκας; Μα φυσικά τα παπούτσια.. όπως θα έλεγε και η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του sex and the city Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ). Θα ήταν ευχής έργο για εμάς τις γυναίκες.. να πετύχουμε τα παπούτσια που θα μας ενθουσιάσουν και θα μας προκαλέσουν να τα φαντασιωθούμε σε πολλούς στιλιστικούς συνδυασμούς!!

SH3

SH6

Το elenifourli.com ανακάλυψε στο χάντρ..ing υπέροχα γυναικεία παπούτσια… αλλά και τι επιτάσσει η μόδα για το φετινό χειμώνα.. Nude, αποχρώσεις του καφέ, κλασικό μαύρο, μυτερά δάχτυλα, πιο χαμηλό τακούνι (παπούτσι δικαστήριο όπως το χαρακτηρίζουν οι fashion bloggers).. όπως επίσης και το χοντρό τακούνι… μόδα που συνεχίζεται ακάθεκτη.  

SH5

SH7

Πολλούς πόντους στις διεθνείς πασαρέλες κερδίζουν τα παπούτσια με μυτερά δάχτυλα των ποδιών σε χαμηλή κίνηση, δηλαδή με μικρό και χοντρό τακούνι. Τέτοια μοντέλα παρουσιάζουν οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας… κάτι που σίγουρα έπεσε στην αντίληψη του χάντρ..ing και έχει στη βιτρίνα του για εμάς τα πιο sick!!

SH4

Κι επειδή κάτι πήρε το αφτί μας για τα κρύα που έρχονται… ώρα για κάτι πιο ζεστό. Λατρεύω αυτή την άνετη μπότα, αλλά και το χρώμα της.. αγαπημένο και με τη δυνατότητα να «απογειώσει» πολλές από τις εμφανίσεις μας!!

SH2

Το Χαντρ..ing το βρίσκεις Κριεζώτου 22, στο κέντρο της Χαλκίδας… και Λεμπέση 17 στο Αλιβέρι. Το βρίσκεις και στο facebook.. κλικ στο Χαντρ_ing   accessories boutique

 

You May Also Like