Λεύκανση δοντιών με 3 απλά προϊόντα!

Δεν ξέρω αν το παρατηρείτε και εσείς, αλλά το καλοκαίρι λίγο το θαλασσινό νερό, λίγο το μαύρισμα στο δέρμα μας, τα δόντια δείχνουν να είναι πιο λευκά.

Το χειμώνα όμως που εκ των πραγμάτων πίνουμε περισσότερους καφέδες, για να μπορέσουμε να αντέξουμε στη δουλειά, ή κάποιες από εμάς καπνίζουν λίγο παραπάνω, τότε τα δόντια μας αποκτούν χρωστικές που δεν μας κολακεύουν.

Αν δεν μπορείς ή δεν θέλεις να κάνεις λεύκανση, θέλεις όμως να προσέξεις τα δόντια σου και το πόσο λευκά είναι, τότε θα σου δώσουμε 3 προϊόντα-λύσεις στην κιτρινίλα!

Τι μπορείς να κάνεις, με απλά υλικά, στο σπίτι σου:

Πόσες φορές έχετε διαβάσει για την μαγειρική σόδα; Η μαγειρική σόδα εκτός από την λευκαντική ιδιότητα, έχει την δυνατότητα να αφαιρεί απαλά τους λεκέδες, χωρίς να χαλά το σμάλτο των δοντιών.

Το μηλόξυδο είναι ένα τρομερό στοματικό διάλυμα. Μπορείς να βουρτσίσεις τα δόντια σου και έπειτα να κάνεις πλύσεις με αυτό το φανταστικό σπιτικό προϊόν.

Το πορτοκάλι, που είναι και η εποχή του σε λίγο καιρό, έχει επίσης λευκαντικές ιδιότητες. Κόψτε τις φλούδες από ένα πορτοκάλι και τρίψτε το εσωτερικό στα δόντια σας. Το λιμονέλιο που περιέχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως λευκαντικό.

Αποκτήστε ένα κατάλευκο χαμόγελο με αυτά τα σπιτικά προϊόντα! Η ακόμα πιο όμορφη εμφάνιση δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Κάτια

You May Also Like