Η μαγειρίτσα από το εστιατόριο της Μάχης θα σχολιαστεί και φέτος!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Θυμάμαι πέρυσι το Πάσχα που δεν μπήκα καν στον κόπο να φτιάξω τη γνωστή μαγειρίτσα.. αλλά με ένα τηλέφωνο γλύτωσα κόπο.. και χρήματα βέβαια. Το ίδιο θα κάνω και φέτος.. θα παραγγείλω τη μαγειρίτσα της οικογένειας από το εστιατόριο Μάχη.

Το τραπέζι το Μ. Σάββατο.. το βράδυ μετά την Ανάσταση.. θα έχει πεντανόστιμη μαγειρίτσα, γαρδουμπάκια (αχχχχ), ντολμαδάκια.. και ναι.. θα πάρω και μια μερίδα κοκορέτσι! Εγώ θα βάλω μόνο τα αβγά! Σαλάτες, τυριά και κρασάκι.. όλα από τη Μάχη!

Πιστέψτε με.. αν βγάλεις την ταλαιπωρία.. το κόστος είναι πολύ λίγο περισσότερο απ’ ότι θα τα φτιάξουμε στο σπίτι. Αν βάλεις δε και το ρεύμα, τα καύσιμα για τις αγορές πάνω κάτω το ίδιο θα μας βγει! Και μόνο που δεν θα μυρίζει το σπίτι και δεν θα βρισκόμαστε όλη τη μέρα πάνω από την κουζίνα.. αυτό αρκεί στον καθένα να σκεφτεί το delivery! Ιδίως όταν πρόκειται για την παραδοσιακή κουζίνα της Μάχης.. που το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο!

Οι μερίδες είναι καλές.. όπως την ξέρουμε τη Μάχη.. και οι πρώτες ύλες ντόπιες και ποιοτικές! Σε μισή ωρίτσα θα είναι στο σπίτι μας και θα σχολιαστεί θετικά και φέτος από τους προσκεκλημένους μας.. και για τη γεύση.. και για την ευκολία! Μπορείτε να δείτε από τώρα το μενού του Μ. Σαββάτου.. όπως και κάθε μέρας στο www.maxh.gr/menu και να παραγγείλετε στο Τηλ: 2221079030.

You May Also Like