«Μakeup-outfit match»: To trend που πρέπει να δοκιμάσεις το φετινό καλοκαίρι

Καλοκαίρι και χρώμα πάνε μαζί το έχουμε ξαναπεί. Αυτό που είχαμε ξαναπεί επίσης ήταν ότι οι σκιές με χρώματα που παραπέμπουν σε πολύτιμους λίθους θα βρίσκονται παντού. Η τάση αυτή λοιπόν πάει ένα βήμα παρακάτω αυτό το καλοκαίρι και σίγουρα αυτό που θα διαβάσεις παρακάτω θα σου κινήσει αρκετά το ενδιαφέρον για να τη δοκιμάσεις.

stma-makeup-flower-sunshinecoast-800x810

Πρόκειται για το λεγόμενο makeup-outfit match, η τάση που θέλει το μακιγιάζ στο ίδιο χρώμα με το outfit. Μπορεί παλιά να το θεωρούσαμε παράτολμο, ίσως too much, ακόμα και απαγορευτικό αλλά φέτος το trend αυτό που συνδυάζει μόδα και μακιγιάζ έκανε την εμφάνιση του στα catwalks των μεγαλύτερων οίκων μόδας.  Πλέον αποτελεί ένα επίσημο summer trend που σίγουρα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα. Αν λοιπόν θες να δημιουργήσεις ένα διαφορετικό beauty look αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

Rosie-Huntington-Whiteley2_glamour_19may16_getty_b

Βάλε χρώμα στη ζωή σου τόσο στα ρούχα όσο και στο μακιγιάζ και κάνε το απόλυτο match μεταξύ τους. Έτσι θα καταφέρεις να τραβήξεις τα βλέμματα με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like