Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση στις όχθες ενός ποταμού…..

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ όλους στην θεατρική παράσταση «Toy- …volution» που θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου στις 10 μμ. στο πολιτιστικό φεστιβάλ « Στις όχθες του ποταμού Λήλαντος»

Λίγα λόγια για την παράσταση.

Έχετε ποτέ σκεφτεί πόσα χάνουμε καθημερινά όλοι στην μεταξύ μας επικοινωνία από την λάθος επιλογή λέξεων όταν μιλάμε;  Πόσα « Σ’αγαπώ», «Φοβάμαι», «Σε χρειάζομαι» χάνονται;

Παρόλα αυτά όλοι μας γνωρίζουμε μια γλώσσα που δεν χωράει τέτοια λάθη. Μάλιστα είναι η πρώτη γλώσσα που μαθαίνουμε και δυστυχώς η  πρώτη που ξεχνάμε.

Η ιστορία μας διαδραματίζεται σε ένα εργαστήρι παιχνιδιών όπου μια γιαγιά κατασκευάζει με πολύ μεράκι παιχνίδια σαν και αυτά που έπαιζαν παλιά τα παιδιά. Από ένα τυχαίο γεγονός δύο από τα παιχνίδια ζωντανεύουν και η δράση αρχίζει.

Ο τίτλος του έργου.

Μοιάζει σαν κάποιος να έχει ξεχάσει ένα δύο γράμματα από την αρχή της δεύτερης λέξης. Toy  σημαίνει παιχνίδι. Volution όμως τι σημαίνει;  Δεν υπάρχει τέτοια λέξη. Revolution σημαίνει επανάσταση ενώ evolution σημαίνει εξέλιξη.  Η ερμηνεία του τίτλου,  λοιπόν δική σας.

Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  Δημοτικού Σχολείου Αφρατίου και εγώ προσωπικά, σας καλούμε την Τετάρτη το βράδυ για να σας πούμε μια ιστορία χωρίς λόγια. Χρησιμοποιώντας την γλώσσα του σώματος .

Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές του φεστιβάλ, για την φιλοξενία.

Φαίη Χατζηαντωνίου

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *