Το makeup tip που έρχεται από τα backstage των μεγαλύτερων οίκων μόδας

Το μακιγιάζ που βλέπουμε στις πασαρέλες μπορεί να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη τεχνική, την πείρα και τις γνώσεις των makeup artists που το επιμελούνται αλλά πίσω από αυτά κρύβονται μικρά μυστικά που μπορούμε να κάνουμε όλες οι γυναίκες χρησιμοποιώντας τα καλλυντικά που έχουμε στο νεσεσέρ μας. Για ένα από αυτά τα καλλυντικά θα μιλήσουμε σήμερα που δεν είναι άλλο από τα μολύβια ματιών αλλά και χειλιών.

01

Πρόκειται για ένα ευρέως διαδεδομένο makeup tip στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ που ακολουθούν οι περισσότεροι. Αυτό δεν είναι άλλο από την χρήση αναπτήρα. Και αν αναρωτιέστε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας αναπτήρας σε συνδυασμό με τα μολύβια μας, η απάντηση είναι πολύ απλή. Αρκεί να θερμάνετε για λίγο την άκρη ενός μολυβιού ματιών το οποίο είναι περισσότερο σκληρό απ ότι το θέλετε. Αυτό αμέσως θα μαλακώσει, θα αποκτήσει την υφή που θέλετε και θα σας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στο eye look σας. Η ίδια πρακτική μπορεί να εφαρμοστεί και στα μολύβια χειλιών ώστε αυτά να από λυμαίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

02

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα χρησιμοποιήσετε ένα οποιοδήποτε μολύβι από το νεσεσέρ σας σκεφτείτε ότι ένας αναπτήρας ίσως χρειαστεί.

Ευθαλία Χρήστου

You May Also Like