Μασάζ.. το καλύτερο δώρο στον εαυτό μας!

Και όχι μόνο στον εαυτό μας.. αλλά και το καλύτερο δώρο στους ανθρώπους που αγαπάμε και νοιαζόμαστε.. Γιατί; Γιατί το μασάζ κάνει καλό και στο σώμα και στην ψυχή.. Εξάλλου.. αυτό το υποστηρίζουν με θέρμη και όσοι έχουν έστω και μια φορά δοκιμάσει..

Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται.. μήπως είναι πολυτέλεια στις μέρες μας το μασάζ; Τόσα χρήματα για ένα τρίψιμο; Ούτε πολυέξοδο είναι ένα μασάζ σήμερα.. ούτε φυσικά ένα απλό τρίψιμο θα απαντήσουμε στο elenifourli.com ως φανατικοί που είμαστε!

Ένα μασάζ.. αλλά όχι οπουδήποτε.. ένα μασάζ από τα έμπειρα χέρια των ειδικών στο CORPO & ANIMA MASSAGGIO στην Ιατρίδου.. το οποίο παρεμπιπτόντως το συστήνουμε ανεπιφύλαχτα και από θέμα ποιότητας και από θέμα τιμής.. θα σας πείσει.. θα σας κάνει να ερωτευτείτε το μασάζ..

Είναι επαγγελματικό, είναι ιατρικό και με εξειδίκευση στην φυσιοθεραπεία, είναι και εμπνευσμένο από παραδόσεις και συνταγές χωρών που έχουν εμβαθύνει στην θεραπευτική μέθοδο της τέχνης του μασάζ. Τα υλικά και τα έλαια που χρησιμοποιούνται προσφέρουν ευεξία στο σώμα, ενώ οι μυρωδιές και η υφή τους μας οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι αισθήσεων.

Σας το λέμε και θα το ανακαλύψετε κι εσείς.. ότι στο CORPO & ANIMA MASSAGGIO θα αισθανθείτε την ευγνωμοσύνη του σώματός σας.. όχι μόνο κατά τη στιγμή εκείνη.. αλλά και για πολλές ημέρες μετά.

Εφόσον διαβάσατε όλα αυτά τα καλά του μασάζ.. αλλά έχετε ακόμα μια επιφύλαξη μέσα σας για την τιμή.. αυτό που σας προτείνουμε στο elenifourli.com είναι απλά να επικοινωνήσετε με την κυρία Βασιλείου Ευδοξία.. και πιστέψτε μας.. θα σας φύγει κάθε επιφύλαξη και αμφιβολία. Ένα μηνιαίο πρόγραμμα μασάζ δεν είναι ακριβό.. και εστιάζει μάλιστα και σε προβλήματα που έχουμε.. και που ήδη έχουμε ξοδέψει μια περιουσία γι αυτά..

Αποτινάξτε κάθε κόμπλεξ για το μασάζ.. Το μασάζ δεν είναι προνόμιο για τους λίγους.. αλλά δικαίωμα κάθε ανθρώπου που το έχει ανάγκη.. Εσείς δεν το έχετε ανάγκη; Σίγουρα θα έχετε ανάγκη κάποια από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στο CORPO & ANIMA MASSAGGIO.. οι οποίες είναι:

Χαλαρωτικό μασάζ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ

Αθλητικό μασάζ

Μασάζ κυτταρίτιδας

Μασάζ αδυνατίσματος

Μασάζ προσώπου

Μασάζ πλάτης, χεριών και ποδιών (φυσιοθεραπευτικό)

Μασάζ 4HAND

Ένα μασάζ διαρκεί από μισή έως και μιάμιση ώρα. Πιστεύουμε ότι καλό θα είναι να κλείνουμε ένα ραντεβού τη βδομάδα.. άλλωστε στο CORPO & ANIMA MASSAGGIO για κάθε τρεις συνεδρίες μασάζ το μήνα.. μας κάνουν δώρο άλλη μία. Το κόστος αποτελεί πραγματικά άλλη μια αφορμή να θέλουμε μασάζ.. και όλα αυτά που σας γράφουμε.. έχετε τη δυνατότητα να τα ανακαλύψετε στην πόλη μας..

CORPO & ANIMA MASSAGGIO

Ιατρίδου 8

Τηλέφωνο: 2221 4 02243

Υπεύθυνη: Βασιλείου Ευδοξία

ΥΓ: Στο CORPO & ANIMA MASSAGGIO η ευεξία φαίνεται ακόμα και από αυτά που ανεβαίνουν στη σελίδα του στο facebook.. Super θετική ενέργεια και αγάπη για τη ζωή!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *