Γιορτινό σπίτι… δεν σημαίνει απλά ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Γνωρίζουμε πως η παράδοση και το έθιμο θέλει Χριστούγεννα με δέντρο! Ωστόσο, μπορείς να στολίσεις το σπίτι σου, να μπεις στο mood των Χριστουγέννων και χωρίς χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αρκεί μόνο να επιλέξεις τα σωστά στολίδια που όχι απλά θα σε βάλουν στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων αλλά θα νιώθεις σαν να μπήκες σε παραμύθι. Γιατί αυτό το παραμύθι και τη μαγεία των Χριστουγέννων θέλουν να το ζήσουν μικροί και μεγάλοι.

Ξωτικά, άλογα, χιονάνθρωποι και αγγελάκια, χιονισμένες δημιουργίες και μη, όλες σε ταξιδεύουν και σε μεταφέρουν σε έναν άλλο μαγικό κόσμο. Η κα Αμπελιώτου έχει φροντίσει για όλα αυτά στο Oikoart creations

Εκεί θα βρεις τα πάντα! Μικρούς και μεγάλους αγιοβασίληδες, ξωτικά, ελαφάκια κι ό,τι άλλο έχεις σκεφτεί. Αν επενδύσεις σε αυτές τις δημιουργίες δεν έχεις ανάγκη το δέντρο! Απ’ την άλλη, αν είσαι και παραδοσιακός τύπος, τότε θα βρεις πολλά υπέροχα και πρωτότυπα στολίδια για το δέντρο σου.

Και το πιο σημαντικό: Δεν μπορείς να φύγεις αν δεν πάρεις ένα απ’ τα χειροποίητα γούρια για το 2020 το κάθε ένα με το δικό του μήνυμα…. αγάπη, υγεία, ευτυχία, τύχη… Όλα αυτά που θέλουμε δηλαδή για το νέο έτος.

Κι αν θέλεις μπορείς να πάρεις κι ένα γούρι σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο Oikoart creations, Αντωνίου 2 στη Χαλκίδα θα μπεις, θα μαγευτείς, θα ονειρευτείς, θα βρεις και πάλι την παιδικότητά σου, θα κάνεις τα ψώνια σου και θα φύγεις γεμάτος!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *