Με τον Κανάκη.

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου. 

Ναι είμαι μαζί του. Κράζει το σύστημα γιατί το σύστημα δολοφονεί τα παιδία μας. Όλοι τους.. και έχει δίκιο ο Κανάκης.. νοιάζονται μόνο για την επικοινωνιακή διαχείριση της τραγωδίας.. μόνο για να διώξουν από πάνω τους την “καυτή πατάτα”. Σε λίγο καιρό.. σίγουρα μετά τις εκλογές.. κανείς δεν θα ασχολείται με τα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος.. συνεπώς και με τις παθογένειες του συστήματος. Το έκαναν με καμία από τις τραγωδίες του παρελθόντος; Το έκαναν με το Μάτι; Άλλαξε κάτι; Διόρθωσαν κάποια παθογένεια; Το έκαναν με τα χιόνια; Το έκαναν με τις φωτιές στη βόρεια Εύβοια;

Ηταν.. είναι και θα είναι έτσι. Σάπιοι δημοσιογράφοι.. κονδυλοφόροι.. αργυρώνητοι.. θάβουν τους νεκρούς ξανά και ξανά με τα προσβλητικά δήθεν δημοσιογραφικά σχόλια! Βγαίνει λοιπόν ένας στην τηλεόραση.. ο “Χ” Κανάκης.. και τα λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί λοιπόν να μην τον υποστηρίξω σ’ αυτό; Αυτός και ο Λιάγκας.. δύο παρουσιαστές όχι της γραβάτας και του κουστουμιού.. είναι εκείνοι που κατά την άποψή μου τίμησαν τις προδιαγραφές της δημοκρατίας. Μιας δημοκρατίας που από την αρχαιότητα ήταν συνυφασμένη με τη γλώσσα της κριτικής.. και όχι με τα λιβανίσματα στους πολιτικούς!

Είμαι εν κατακλείδι με τον Κανάκη.. με τον Λιάγκα και με όλους εκείνους που τίμησαν τους νεκρούς ασκώντας κριτική στη βάση του προβλήματος. Πέθαναν άνθρωποι για το τίποτα. Διαλύθηκαν οικογένειες. Ε δεν θα πούμε λοιπόν ότι ο Κανάκης κάνει σόου και δημαγωγεί τη συνείδηση του λαού..

You May Also Like