Μίνι , μίντι ή μάξι φορέματα;

Γράφει η Σταυρούλα Λουκά.

Τα φορέματα και οι φούστες είναι μια επιλογή που πάντα αναδείκνυε την κομψότητα και την θηλυκότητα μιας γυναίκας! Τα φορέματα και οι φούστες είναι κομμάτια που μπορούν, φυσικά, να φορεθούν όλες τις εποχές, τον χειμώνα με καλσόν και το καλοκαίρι χωρίς, αλλά και σε όλες τις περιστάσεις, από έναν απλό περίπατο έως μια επίσημη περίσταση!

Πότε λοιπόν πρέπει να φοράμε μίνι , πότε μίντι και πότε μάξι; Τι να προτιμήσουμε ;

Αρχικά ας διαχωρίσουμε τα είδη, μίνι φορέματα ή φούστες ονομάζονται εκείνα που φτάνουν σίγουρα πάνω από το γόνατο, από εκεί και πέρα όσο πιο κοντό μήκος τόσο πιο super mini και super sexy… θα συμπλήρωνα εγώ…

Στα μίντι το μήκος πλησιάζει το γόνατο του γυναικείου ποδιού, και τέλος το μάξι είναι το πολύ μακρύ μήκος ως τους αστραγάλους ή ακόμη και πιο χαμηλά!

Πολλοί θα υποστήριζαν ότι μόνο αν έχεις ωραία πόδια ή είσαι νεαρή και λεπτή θα μπορούσες να επιλέξεις για παράδειγμα ένα μίνι φόρεμα…

Η άποψη μου είναι πως πρέπει να φοράμε ο, τι μας κολακεύει πραγματικά, να φοράμε ένα ρούχο που μας πηγαίνει και πάνω απ’ όλα νιώθουμε όμορφα μέσα σε αυτό! Και αυτό είναι ξεκάθαρα προσωπική μας επιλογή!

Ναι λοιπόν, ίσως να υπάρχουν  κάποιοι «κανόνες»  αλλά ο βασικός κανόνας είναι να αγαπήσουμε το σώμα μας και να υποστηρίζουμε αυτό που φοράμε… μόνο έτσι θα εκπέμπουμε αυτοπεποίθηση και ομορφιά!

Άλλωστε τα κοψίματα, οι υφές και τα υφάσματα μπορούν να γίνουν οι πιο καλοί μας σύμμαχοι, και με τη σωστή επιλογή να είμαστε κομψές και στιλάτες,  σε ένα από τα πιο όμορφα γυναικεία κομμάτια!

You May Also Like