Μου κάνει καλό να έχω περισσότερα από ένα χόμπι;

Είσαι από εκείνους που βαριούνται να αθληθούν με αποτέλεσμα να αλλάζουν συνεχώς χόμπι μήπως βρουν αυτό που τους ταιριάζει;

Τα νέα για εσένα είναι πραγματικά καλά.

Όλοι οι διάσημοι, και μη, καλλίγραμμοι άνθρωποι του πλανήτη που είναι λάτρεις της γυμναστικής και φυσικά του ωραίου σώματος, δεν μένουν σταθεροί σε ένα είδος εκγύμνασης και μόνο. Ο λόγος;

fitness-xpmpy-fwto1

Διότι το σώμα μαθαίνει τις ασκήσεις και συνηθίζει σε αυτές, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω στους μύες μας, παρά μόνο μια απλή ενδυνάμωση.

Εάν θέλεις το σώμα να καλυτερεύει συνεχώς και να μην το αγγίζει ο χρόνος, πρέπει να μπορείς να συνδυάζεις γυμναστικές ασκήσεις ανά περίοδο.

fitness-xompy-fwto 2

Μία πολύ καλή λύση είναι να αλλάζεις τα ήρεμα αθλήματα με πιο επιθετικά. Δηλαδή, μπορεί να πηγαίνεις γιόγκα για ένα διάστημα, που βοηθά το σώμα σου και το πνεύμα σου πάρα πολύ αλλά να σε κουράσει. Όταν αποφασίσεις να αλλάξεις, πήγαινε μποξ ή crossfit, που είναι πιο δυνατά και πιο γρήγορα.

Αν για παράδειγμα συνηθίζεις να τρέχεις τον χειμώνα και αυτός είναι ο τρόπος άθλησής σου, μπορείς το καλοκαίρι να τον αλλάξεις με το κολύμπι.

fitness-xompy-fwto3

Κράτα σταθερές τις ώρες που γυμνάζεσαι και τις θερμίδες που καις, αλλά άλλαξε τις κινήσεις στο σώμα σου.

Το αλαβάστρινο κορμί θέλει τις θυσίες του! Πειραματίσου και ίσως βρεις ποια αθλήματα είναι αυτά που μπορείς και να αγαπήσεις!

Κάτια

You May Also Like