Τα αρνητικά του να πλένεις το πρόσωπο σου το πρωί!

Υπάρχουν άνθρωποι που πλένουν το πρόσωπο τους δύο φορές την ημέρα, μια φορά το πρωί και μια το βράδυ. Υπάρχουν άνθρωποι που αν δεν πλύνουν το πρόσωπο τους το πρωί απλά δεν μπορούν να ξυπνήσουν ενώ για άλλους είναι μέρος της beauty care ρουτίνας.

Υπάρχουν όμως μερικά αρνητικά όταν πλένεις το πρόσωπο σου το πρωί. Ποια είναι αυτά;

Απομακρύνει τα φυσικά έλαια του δέρματος.Η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να πλένεις το πρόσωπο σου κάθε λίγο και λιγάκι καθώς απομακρύνει τα φυσικά έλαια του προσώπου και σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει το δέρμα πιο ξηρό.Αναλόγως την περίπτωση, το να πλένεις το πρόσωπο σου μια φορά την ημέρα είναι επίσης, αποδεκτό.

prosopo

Μειώνει την επίδραση των προϊόντων που βάζεις το βράδυ. Δηλαδή; όταν έχεις βάλει μια κρέμα νυκτός πολλοί θεωρούν πως είναι καλύτερο να μην πλύνεις το πρόσωπο το πρωί.

Γιατί; Γιατί μερικές κρέμες περιέχουν AHA, λιπίδια και βιταμίνη Α τα οποία λειτουργούν καλύτερα σε συνδυασμό με τις ουσίες από τις κρέμες που εφαρμόζουμε το πρωί. Κι έτσι έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα εξαρτώνται από τον τύπο του δέρματος σου αλλά η αλήθεια είναι πως μπορείς να πλένεις το πρόσωπο σου το πρωί χωρίς να χρησιμοποιείς κάποιο καθαριστικό, μόνο με λιγάκι νερό!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *