Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους μπαμπάδες.. μιας και την Κυριακή είναι ο γιορτή του πατέρα και έχουν την τιμητική τους! Ότι και να πούμε για τους μπαμπάδες είναι λίγο.. Να τους χαιρόμαστε και όσοι δυστυχώς δεν τους έχουν κοντά τους.. να θυμούνται τις όμορφες στιγμές και να ευφραίνονται!

Πάμε στα δικά μας; Μπήκαμε για τα καλά στο καλοκαίρι και ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένα κανονικό (χωρίς covid) για τους περισσότερους! Βλέπω ότι η παραλία της Χαλκίδας έχει πολύ κόσμο.. αλλά και τα νησιά μας γεμίζουν! Η ακρίβεια είναι ένα μεγάλο και σημαντικό πρόβλημα.. αλλά όλοι έχουμε πολύ ανάγκη αυτή την περίοδο να χαλαρώσουμε και να σκεφτόμαστε το μαύρισμά μας μόνο!

Το επόμενο ΣΚ θα βρίσκομαι στη βόρεια Εύβοια.. θα στηρίξω εκεί όσο μπορώ τους φίλους μου! Όσοι μπορείτε.. να πάτε φέτος 2-3 μέρες και εκεί.. ξέρετε γιατί. Για το showroom δεν έχω λόγια.. πολλές φορές με συγκινούν αυτά που κάνετε.. από τις φωτογραφίες που μου στέλνετε.. από τις αφιερώσεις.. μέχρι και τα σπιτικά γλυκίσματα! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου!

Φωτογραφίες: Marnie Rochester και Johnny Cohen από το (Unsplash)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *