Να έχετε μια υπέροχη Κυριακή!

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Να σας πω κάτι; Το πιο όμορφο ζωάκι είναι το αδεσποτάκι! Παγκόσμια ημέρα σήμερα για τις πιο καλές ψυχούλες και πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου υπάρχει ένα σκυλάκι.. η Μία.. που τη μαζέψαμε από τον δρόμο! Το μικρό μου το κοκόνι είναι πραγματικά ένα ζωάκι που όσοι έρχονται στο σπίτι μου.. μόνο λόγια αγάπης έχουν να πουν. Κάθε μέρα και κάθε στιγμή που περνά.. με κοιτά με ένα βλέμμα ευγνωμοσύνης που παρόμοιο δεν βρίσκεις σε άνθρωπο.. δέκα τόνους χρυσάφι και να του χαρίσεις!

Η Μία και τα 3 αδεσποτάκια που έχουμε στη γειτονιά με κάνουν να πιστεύω ότι υπάρχει τόση αγάπη εκεί έξω που κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να νιώθει μοναξιά.. αρκεί να ανοίξει την καρδιά και το σπίτι του σε ένα αδεσποτάκι! Δεν θα θίξω τη μέριμνα του κράτους και του δήμου για να φροντίσουν την υγεία αλλά και για να βρουν οικογένεια στα αδέσποτα.. γιατί αυτή δεν υπάρχει.. Τίποτα ουσιαστικό δεν γίνεται όσο οι αρμόδιοι δεν έρχονται σε επαφή και συνεννόηση με τους ανθρώπους της γειτονιάς που τα φροντίζουν.. Μόνοι μας αγοράζουμε από την τροφή έως τα φάρμακα.. Και κατάλυμα στις γειτονιές θα μπορούσε να γίνει και πολλά άλλα.. απλά είναι μεγάλη κουβέντα αυτή..

Πάμε στα δικά μας.. Κυριακή σήμερα.. υπέροχη ημέρα.. με το νέο είναι ότι αύριο ανοίγουν τα εμπορικά καταστήματα.. Να και κάτι διαφορετικό για τη ζωή μας που έγινε λίγο μονότονη τελευταία! Να προσέχουμε ωστόσο με την πανδημία.. να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα όπου και να πηγαίνουμε! Εγώ θα είμαι στο showroom και θα σας περιμένω.. Έχω λάβει πολλά μηνύματα και μέσα στη βδομάδα θα δω πολλές φίλες και με χαρά θα της δω να φορούν κομμάτια από την υπέροχη συλλογή μου! Να περάσετε υπέροχα σας εύχομαι και να διαβάζετε το elenifourli.com που συνεχώς ψάχνεται γύρω από τη γυναίκα!

Photos: Unsplash.com

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *