Οι γυναίκες τελικά προτιμούν νεότερους άντρες;;;

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Με αφορμή τη νέα σειρά του star channel ΄΄Έρωτας με διαφορά΄΄ είπα και εγώ να γράψω κάτι για το συγκεκριμένο θέμα.. Καταρχάς να σας πω ότι η συγκεκριμένη σειρά σκίζει και απ’ ότι φαίνεται (αν και από σενάριο δεν έχει να μας πει και πολλά), ο κόσμος το προτιμά.. ίσως γιατί θέλει να δει κάτι πιο ανάλαφρο την συγκεκριμένη ώρα..

Δεν σας κρύβω ότι και εγώ το είδα κάνα δυο φόρες .. μουρμουρίζοντας πάντα ότι αυτά δεν γίνονται στην πραγματικότητα..

Για εσάς που δεν έχετε δει την σειρά πρόκειται για έναν έρωτα με διαφορά ηλικίας.. και μια γυναίκα στα 40 με τρία παιδιά που αφήνεται ολοκληρωτικά στα χέρια ενός πολύ νεότερου άντρα.. μάλλον αγοριού..

Και εδώ είναι το θέμα μας.. στην διαφορά ηλικίας… Οι τελευταίες έρευνες που διαβάζω .. και δεν αφορούν μόνο στη χώρα μας .. λένε ότι τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες από 40 έως 69 και σε μεγάλο ποσοστό μάλιστα, προτιμούν νεότερους άντρες.. Μερικές φορές και πάνω από 10 χρόνια νεότερους.. Αυτά είναι..

Οι γυναίκες όσο περνούν τα χρόνια απομακρύνονται από το πρότυπο του ώριμου άνδρα που θα παίξει το ρόλο του πατέρα και στρέφονται σε πιο σεξουαλικές σχέσεις.

Έλκονται από νεότερους άνδρες για τους ίδιους ακριβώς λόγους που οι άνδρες έλκονται από νεότερες γυναίκες. Το σεξ και η εξουσία ..σύμφωνα πάντα με τις έρευνες που κυκλοφορούν.. Οι νεότεροι, είναι σεξουαλικά πιο ενεργοί, πιο δραστήριοι στην καθημερινότητά τους, έχουν διάθεση να βγουν, να περάσουν καλά και να κάνουν μια γυναίκα να νιώθει επιθυμητή.

Ειδικά οι γυναίκες που έχουν και ένα διαζύγιο στο ενεργητικό τους, θέλουν να νιώσουν δυνατές .. ανεξάρτητες και να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους..

Σύμφωνα πάντα με την ίδια έρευνα οι σχέσεις με μεγάλη διαφορά ηλικίας σπάνια καταλήγουν σε μόνιμη δέσμευση..

Για πείτε και εσείς την γνώμη σας ρε παιδιά..

 

( Photos Pixabay , Cover eleftherostypos.gr)

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *