Να του πάρουμε μια πάστα;

«Να του πάρουμε μια πάστα».. η σελίδα χωρισμού που τα σπάει στον πλανήτη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ένα είναι το σίγουρο.. ότι αυτοί που βρίσκονται από πίσω έχουν και χιούμορ αλλά και εμπειρία στις σχέσεις!!

Περί τίνος πρόκειται; Είναι απλό… μια πάστα κερνιέται σ’ αυτόν ή αυτήν που προκαλεί έναν χωρισμό σε μια σχέση. Όπως άλλωστε τονίζει ο ιδιοκτήτης αυτής της ξεχωριστής σελίδας… η κάθε πάστα είναι μια άτυπη μορφή λήξης συμβολαίου. Συνήθως αφορά περιπτώσεις με τύπους ή τύπισσες που δε σκοπεύεις να ξαναμιλήσεις, να δεις, να συναναστραφείς τέλος πάντων. Δεν ξανασχολείσαι με τον άλλο και πας παρακάτω… με τον πιο γλυκό τρόπο… μήπως μάθει και εκείνος να σκέφτεται, αλλά και για να σου φύγει κι εσένα αυτή η πρώην σχέση από το μυαλό.

r2

Λίγο ουτοπικό ενδεχομένως… αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Παρεμπιπτόντως τυχαίο ή όχι… μόλις έμαθα για τη σελίδα αυτή και ξεκίνησα να την ξεψαχνίζω… εντελώς τυχαία έπεσα στο you tube στο νέο τραγούδι της Σάσας Μπάστα… Τι του βρήκες του μ@λ@κ@.. Ποιότητα μιλάμε!!

Ας δούμε όμως… τι πάστα κέρασε η σελίδα στον Λεωνίδα… έτσι για να πάρουμε μια ιδέα!!

Ο Λεωνίδας είχε κατάστημα. Ο Λεωνίδας τα είχε με την Ηλιάννα, που δούλευε στο κατάστημα. Η Πόπη δούλευε στο ίδιο κατάστημα και τα είχε επίσης με το Λεωνίδα. (Λογικά και η καφετιέρα του καταστήματος, τα είχε με το Λεωνίδα).  Ένα βράδυ που ‘βρεχε και είχαν διακοπή ρεύματος, έλειπε ο Λεωνίδας και η Πόπη και η Ηλιάννα δούλευαν μαζί, έπιασαν την κουβέντα και για πιο προσωπικά θέματα. Εκεί που συζήταγαν τα τζούσι των σχέσεών τους -ξέρετε- ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Το αγόρι της Πόπης αποκαλούσε το πουλί του «Λουί». Το αγόρι της Ηλιάννας αποκαλούσε το πουλί του «Λουί». ΜΠΟΥΜ.

rleonidas
Λεωνίδα, πιάσε, Φραμπουάζ με το Λουί στο χέρι. Αντιέ!

 

Και μια πάστα για το άλλο φύλο… να μην το αδικήσουμε!

Από τον μπάρμαν στη Μελίνα που πήγαινε πάρα-πολύ-συχνά με το αγόρι της στο πιο γαμάτο μπαρ.
– Εσύ κοπελιά ένα λευκό και εσύ φίλε ένα haig cola σωστά;
– Πως σου ´ρθε τώρα αυτό; Εγώ ένα λευκό και ο Τάσος ένα gin tonic» πετάγεται η Μελίνα.
Πάει ο Τάσος τουαλέτα και λέει η Μελίνα γελώντας στον μπάρμαν «Αυτό είναι το ποτό του άλλου ρε συ, θα με κάψεις!»

rmparman
(δύσκολη η δουλειά του μπάρμαν να θυμάται τα ποτά των γκόμενων που πηγαίνει εναλλάξ η Μελίνα. Να το πούμε και αυτό)

Γιατί εν πάση περιπτώσει κάποιος-οι σκέφτηκαν να δημιουργήσουν μια τέτοιου είδους σελίδα; Οι ίδιοι δίνουν μια αφοπλιστική απάντηση… μια αιτιολογία που σε κάνει να τους βγάζεις το καπέλο!! Go on guys!!

Η facebook page « Να του πάρουμε μια πάστα » δημιουργήθηκε ώστε  να μοιραζόμαστε ιστορίες που έχουν συμβεί και αξίζει να γίνουν γνωστές. Να δείχνουμε ότι υπάρχουν και άλλοι εκεί έξω που ζουν κωμικοτραγικά σκηνικά και πως όλα αντιμετωπίζονται καλύτερα με θετικότητα και χιούμορ. Θέλουμε όμως πολύ να έρθει μια μέρα που θα γίνεται στα αλήθεια η παράδοση της πάστας απευθείας στους δικαιούχους τους. Μη φανταστείς βία, βρισίδια, κατινιές και τσακωμούς. Μακριά από εμάς. Μια γλυκιά χειρονομία αντί επιλόγου, για να κλείνουν τα κεφάλαια της ζωής μας με χιούμορ και να περνάμε στα επόμενα, όσο πιο ξέγνοιαστοι και καθαροί γίνεται!

Επιμέλεια: Νικόλας (info: savoir ville)

You May Also Like