Νυφικά.. βγαλμένα από παραμύθι

Γράφει η Ελένη Φούρλη.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία 2 χρόνια με το θέμα του covid δεν έγιναν πάρα πολλοί γάμοι..  Κάποιοι αναβλήθηκαν .. και κάποιοι άλλοι έγιναν πολύ οικογενειακά… Άρα δεν είδαμε και πολλές νύφες..

Φέτος το καλοκαίρι λένε, ότι θα είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα όσον αφορά στον ιό και έτσι ίσως θα μπορέσετε επιτέλους να κάνετε τον γάμο που ονειρευόσασταν .. Με πάρα πολλούς καλεσμένους και με μπόλικο χορό και τραγούδια..

Αλήθεια εσείς κορίτσια που παντρεύεστε το καλοκαίρι.. νυφικό βρήκατε;;; Εγώ σας έχω μια πολύ όμορφη πρόταση ..και μια ιδέα για να επισκεφτείτε έναν χώρο .. βγαλμένο από παραμύθι.. Μιλάω βέβαια για τον οίκο νυφικών και βαπτιστικών Με αγάπη που βρίσκετε στη Χαλκίδα μας και συγκεκριμένα πίσω από το λιμεναρχείο…

Εκεί θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία νυφικών.. καλοραμμένα και με τέλεια ποιότητα.. Ας μην πω για τα σχέδια που πραγματικά είναι ξεχωριστά.. Βέβαια ότι και να πω εγώ, αν δεν δείτε δεν θα καταλάβετε… Για αυτό λοιπόν κείστε το ραντεβού σας σε αυτόν τον υπέροχο χώρο Καρώνη 2 στη Χαλκίδα..

Επικοινωνήστε μαζί τους στο 22210 94170 και αφήστε τα όλα πάνω τους…

Σας περιμένουν…

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *