Ο φυσικός τρόπος να απαλλαγείς από τα μαύρα στίγματα!

Εκτός από τα άκρως ενοχλητικά σπυράκια, πολλές φορές υποφέρουμε από τα μαύρα στίγματα που δεν θέλουμε να πειράξουμε, αλλά δεν μπορούμε και να ξεφορτωθούμε.

Υπάρχει φυσικός τρόπος να απαλλαγούμε από αυτά μια για πάντα;

Τα μαύρα στίγματα δεν είναι άλλο από μύκητες και σμήγμα. Στο άνοιγμα αυτό του δέρματος δηλαδή μαζεύονται τα μικρόβια με το σμήγμα του δέρματος και δημιουργούν αυτό το αντιαισθητικό στίγμα.

Έτσι χρησιμοποιώντας προϊόντα που απομακρύνουν τους μύκητες, μπορείς να έχεις ένα αποτέλεσμα τόσο καλό, όσο ενός καθαρισμού προσώπου.

Τα προϊόντα αυτά είναι:

Λεμόνι! Αυτό το μαγικό εσπεριδοειδές προσφέρει τα οφέλη του στον οργανισμό μας, στα δόντια μας, αλλά και στο δέρμα μας. Καταφέρνει να απομακρύνει δραστικά του ς μύκητες, αλλά και να ελαττώσει το σμήγμα. Αρκούν μερικές σταγόνες για να έχετε αποτέλεσμα.

Σόδα! Η σόδα έχει εξίσου τις ίδιες δυνατότητες. Την αναμειγνύεται με νερό και την περνάς σαν μάσκα. Όμως προσοχή! Δεν κάνει να την αφήσεις παρά μόνο μερικά λεπτά.

Χαμομήλι! Βράζεις νερό σε μία κατσαρόλα και όταν έχεις τον ατμό που θέλεις βάζεις το πρόσωπό σου πάνω από την κατσαρόλα για να ανοίξεις τους πόρους. Το κρατάς για ένα λεπτό και αμέσως βάζεις χαμομήλι. Το φυτό αυτό έχει φοβερές αντισηπτικές δυνατότητες που θα καθαρίσουν το δέρμα σου υπέροχα!

Και οι τρεις τρόποι είναι αποτελεσματικοί! Μην επιχειρήσεις να τα σπάσεις με το χέρι σου, γιατί μπορεί να προκαλέσεις σημάδια στο πρόσωπό σου και δεν θα σου άρεσε!!

Κάτια

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *