Ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων για τη σεζόν!

Η θερμοκρασία έχει ήδη πέσει και ο καιρός έχει ψυχράνει λιγάκι καθώς ο Οκτώβρης σιγά σιγά μας αποχαιρετά και μπαίνουμε στον τελευταίο μήνα του Φθινοπώρου. Και ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός χρωμάτων για τη σεζόν;

Μπορεί στην Ελλάδα να μη γιορτάζουμε τόσο πολύ το Halloween, όσο στο εξωτερικό αλλά δεν παύει να μας εμπνέει. Και τώρα μας εμπνέει όσον αφορά τη μόδα. Συγκεκριμένα, η Katie Holmes, επηρεασμένη από το… Halloween spirit μας δείχνει τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων.

Ποιος είναι αυτό; Βαθύ πορτοκαλί με μαύρο! Ναι, αυτός είναι ο πιο ζεστός και chic συνδυασμός που πρέπει να δοκιμάσεις. Η 40χρονη ηθοποιός γνωρίζει πολύ καλά από μόδα. Μπορείς, λοιπόν, να την αντιγράψεις ελεύθερα.

Μπορείς να ντυθείς στα λευκά και να βάλεις ένα πορτοκαλί σακάκι και μαύρα αξεσουάρ. Για μια πρωινή βόλτα ή για τη δουλειά σου.

Για μια βραδινή εμφάνιση μπορείς να φορέσεις ένα πορτοκαλί σατέν φόρεμα, ένα σακάκι στην ίδια περίπου απόχρωση και να βάλεις μαύρες γόβες και τσάντα αλλά και αξεσουάρ που θα ξεχωρίζουν.

Ναι, είναι τα χρώματα του Φθινοπώρου και μπορείς πολύ εύκολα κι εσύ να τα φορέσεις στην καθημερινότητά σου, όπως ακριβώς και η Katie.

You May Also Like