Πόσο συχνά πρέπει να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ;

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για αυτό το θέμα και ο καθένας ακολουθεί το δικό του μοτίβο. Αλλά τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ;

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για τη συχνότητα αλλά έχουμε ορισμένες συμβουλές για σένα.

Μια φορά την εβδομάδα


Υπάρχει πάντα η ανάγκη να προσδιοριστεί το είδος του τρόπου ζωής που κάνεις. Αν στη ζωή σου υπάρχει έντονο το lifestyle, τότε ίσως ένα εβδομαδιαίο μανικιούρ και πεντικιούρ μπορεί να είναι το σωστό χρονοδιάγραμμα για να φτιάξεις τα νύχια σου. Συχνά, οι άνθρωποι που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία, είναι ενημερωμένοι για την τελευταία τάση στα νύχια και το πιο πρόσφατο nail art!

Δύο φορές τον μήνα
Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να φτιάξουν τα νύχια τους δύο φορές την εβδομάδα. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν συγκεκριμένες δραστηριότητες ενώ σκέφτονται και τις δουλειές του σπιτιού που… επηρεάζουν το μανικιούρ τους. Μια εβδομαδιαία περιποίηση είναι… too much, και μια φορά τον μήνα δεν είναι αρκετή.

Μια φορά τον μήνα
Μπορεί να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ μια φορά το μήνα. Σε αυτήν την ομάδα ανήκουν συνήθως οι άνθρωποι που έχουν αρκετές δραστηριότητες και κάνουν δουλειές που… δεν τους επιτρέπουν να φτιάχνουν τα νύχια τους πιο συχνά! Και φυσικά κάθε φορά ανυπομονούν για αυτό το ραντεβού.

Και τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνεις μανικιούρ και πεντικιούρ; Εξαρτάται από εσένα. Δες τα νύχια σου, πόση φροντίδα χρειάζονται και πάρε τις αποφάσεις σου.

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *