Οι 2 όψεις του «νομίσματος»!

Γράφει η Κάτια Καραχάλιου.

Χθες έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Άρης Σερβετάλης, αρνήθηκε να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση που ανεβαίνει, αφού απαγορεύεται η είσοδος του ανεμβολίαστου κοινού.

Βέβαια αυτό έχει δύο όψεις, αφού είναι μια συζήτηση του «ναι μεν, αλλά».

Περιμένουμε συνεχώς από ανθρώπους που είναι δημοφιλείς να κάνουν κινήσεις, οι οποίες θα δείχνουν αντίδραση, απέναντι σε πράγματα που αποφασίζονται.

Έτσι λοιπόν λειτούργησε και ο γνωστός αυτός ηθοποιός. Με γνώμονα τους ανθρώπους που μένουν εκτός του πολιτισμού, λόγω του εμβολίου.

Υπάρχει βέβαια και η άποψη ότι δεν πρέπει να μπαίνει σε κίνδυνο κανένας, να νοσήσει και να ασθενήσει βαριά.

Το θέμα είναι από ποια οπτική το δεις. Από την μεριά του πολιτισμού; Από τη μεριά του εμβολιασμένου, Από τη μεριά του ανεμβολίαστου;

Το θέμα είναι ένα, πως ο καθένας μας έχει την δυνατότητα να λέει τη γνώμη του, ανοιχτά, γιατί η ελευθερία του λόγου και της απόφασης δεν έχει να κάνει με το εμβόλιο.

Το βασικό θέμα αυτού είναι πως μένουν πίσω, άνθρωποι χωρίς δουλειά. Αυτό είναι το κακό, αυτό είναι το άσχημο. Όμως ποια είναι η σκέψη του ηθοποιού, ακριβώς δεν γνωρίζουμε. Όπως δεν ξέρουμε και τι ακριβώς σκέφτηκε και αν τους παράγοντες αυτούς τους σκέφτηκε πολύ καλά.

Σημασία έχει πως υπάρχει ένα δίπολο, ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, που σε καμία περίπτωση δεν κάνει καλό!

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *