Οι προσφορές της εβδομάδας από το σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ.

Τώρα ιδίως το καλοκαίρι ξέρετε τι μ’ αρέσει; Να πάω για ψώνια στον Αδαμόπουλο και μόλις μπαίνω μέσα.. να μυρίζει έτσι τέλεια από τα καλοκαιρινά τα αρώματα που βγάζουν τα καρπούζια, τα πεπόνια, τα ροδάκινα και άλλα φρούτα..

Καλοκαίρι και τα φρούτα και λαχανικά είναι τα βασικά στοιχεία στη διατροφή μας! Γι αυτό προτιμούμε το σούπερ μάρκετ ΑΦΟΙ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΙ στο δρόμο Χαλκίδας – Αρτάκης.. λίγα μέτρα μετά το γνωστό πολυκατάστημα με τα παιδικά. Στον Αδαμόπουλο έχουν το μεγαλύτερο θάλαμο – ψυγείο που έχουμε δει.. για να διατηρούνται τα λαχανικά φρέσκα! Τα φρούτα αερίζονται τέλεια και συνεχώς δροσίζονται με νερό! Δίνεται έμφαση στους ντόπιους παραγωγούς και στην ποιότητα.. ενώ οι τιμές είναι άκρως ανταγωνιστικές!

Τα πάντα έχει στον Αδαμόπουλο.. και κάθε βδομάδα πάρα πολλά προϊόντα βγαίνουν σε προσφορά! Σας ενημερώνουμε για ορισμένα που θα βρείτε αυτή την εβδομάδα:

Γιαούρτι ΦΑΓΕ total 2% και 5%.. η οικογενειακή συσκευασία του κιλού ΜΟΝΟ 3 ευρώ!

AVA υγρό πιάτων η μεγάλη συσκευασία ΜΟΝΟ 1,80 ευρώ και μείον 50% στο 2ο τεμάχιο!

Πάλι το ψωμί του τοστ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ 1 ευρώ η μεγάλη συσκευασία (μας έχει σώσει αυτό όσους έχουμε παιδάκια)!

Μακαρόνια Melissa νουμ 6 και 10.. ΜΟΝΟ 0,70 ευρώ!

Μαρούλια ΜΟΝΟ 0,40 ευρώ το τεμάχιο!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ… φράουλες τα 3 κεσεδάκια ΜΟΝΟ 5 ευρώ!

Παρθένο ελαιόλαδο Διαλεκτό.. 3,60 ευρώ η συσκευασία 1 lt!

Vesto ηλιέλαιο.. 1,80 ευρώ το 1 lt!

Αφρόλουτρο Noxzema tvn 750 ml.. ΜΟΝΟ 4 ευρώ!

Απορρυπαντικό ρούχων SKIP GIGA PACK 70 μεζούρες.. ΜΟΝΟ 11 ευρώ!

Χρυσά αυγά η 30αδα.. ΜΟΝΟ 3,50 ευρώ!

Δεν θα βρείτε μόνο αυτές τις προσφορές! Θα βρείτε και άλλες.. Βασικά θα βρείτε το δικό σας οικογενειακό σούπερ μάρκετ! Τα καλύτερα προτείνουμε για τους ανθρώπους που αγαπάμε.. για τα παιδιά μας.. αλλά και για την υγεία μας! Ντόπια, επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές! Κάνετε τη σύγκριση..

You May Also Like