Ολοκαίνουριες παιδικές ταινίες και σειρές από το Netflix για τα Χριστούγεννα!

Γράφει η Εύα Καλαβρή.

Τι σχέδια έχετε για το Σαββατοκύριακο;

Χθες, προτείναμε τρεις ολοκαίνουριες χριστουγεννιάτικες ταινίες από το εορταστικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Netflix και σήμερα θα σας αποκαλύψουμε τις αντίστοιχες παιδικές!!!

Είναι μια καλή ευκαιρία λοιπόν, να στολίσετε με τα παιδάκια σας (όσοι δεν το έχετε κάνει ακόμη) και να οργανώσετε βραδιά ταινίας… Δεν είναι νωρίς! Το ξέρω, έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας, αλλά τι πειράζει; Ενοχλούμε κάποιον αν υιοθετούμε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα νωρίτερα;;;

Ο μικρός μου κάθε Σαββατοκύριακο βλέπει την ταινία του, για να ακριβολογώ βλέπει τις ίδιες ταινίες ξανά και ξανά! Έχει κάποιες αγαπημένες και δεν τις βαριέται. Είναι έτοιμος πάντως να τις κλείσει στο ντουλάπι για ένα διάστημα, για να δει χριστουγεννιάτικες.

Σημειώστε, αγαπητοί φίλοι:

Scrooge: A Christmas Carol

Κλασική, αγαπημένη, αξεπέραστη ιστορία! Σε όσες version κι αν έχει κυκλοφορήσει, παραμένει πάντα πρώτη προτίμηση ανάμεσα στις χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Το διαχρονικό μυθιστόρημα του Τσαρλς Ντίκενς μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στη μεγάλη οθόνη, σε μία musical εκδοχή της κλασικής ιστορίας Χριστουγέννων για τον Εμπενίζερ Σκρουτζ.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

The Boss Baby: Back in the Crib

Ο αρχηγός από κούνια (the boss baby) επιστρέφει! Αυτή τη φορά βρίσκεται στο Βόρειο Πόλο, όπου πρέπει να μάθει για το πνεύμα των Χριστουγέννων για να επιστρέψει στο σπίτι του!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022

The Action Pack Saves Christmas

Για τα πιο μικράκια το Netflix junior προτείνει τον Action pack που συνεργάζεται με τον Άγιο Βασίλη προκειμένου να σώσει τα Χριστούγεννα από τον Teddy von taker που σχεδιάζει να κλέψει τη χριστουγεννιάτικη χαρά.

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Μικρό μου πόνυ: Winter Wishday Special

Γνωρίζατε για το μικρό μου πόνυ new generation;;; Εγώ προσωπικά είχα μείνει πίσω στα 90’s όταν βλέπαμε αυτό το υπέροχο παιδικό πρόγραμμα και κάναμε συλλογή από πολύχρωμα πόνυ!

Ε λοιπόν, πλέον έχουν δικό τους κανάλι στο YouTube και σας προσκαλούν να τα γνωρίσετε και να παρακολουθήσετε τις νέες τους περιπέτειες σε χριστουγεννιάτικα εορταστικά επεισόδια!

Ημερομηνία κυκλοφορίας: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

 

Να περάσετε υπέροχα, εορταστικά και αξέχαστα αυτό το Σαββατοκύριακο!

You May Also Like