Πας Γυρεύοντας για Τσικνοπέμπτη!

Γράφει η Ιωάννα Λαζάρου.

Λοιπόν φίλες.. κάνω σκηνικό απόλαυσης τώρα! Σημειώστε.. Τσικνοπέμπτη ώρα 9 το βράδυ. Ανοίγουμε την πόρτα του σπιτιού μας σε 2-3 ανθρώπους που αγαπάμε! Κερνάμε ένα κρασάκι γι αρχή με μια πιατέλα με τυριά. Σηκώνουμε το τηλέφωνο και καλούμε στο Πας Γυρεύοντας..

Βάζουμε μουσικούλα κατάλληλη για την ημέρα.. για την περίσταση και για τα γούστα μας.. Πιάνουμε μια κουβεντούλα.. και χωρίς να το καταλάβουμε.. να το delivery έξω από την πόρτα μας! Θα είναι ζεστά.. λαχταριστά κρεατικά με την εγγύηση του καλύτερου ψητοπωλείου της πόλης.. του Πας Γυρεύοντας για σουβλάκι!

Να πω ότι στο Πας Γυρεύοντας την Τσικνοπέμπτη θα βρούμε κοντοσούβλια.. παϊδάκια.. μπριζόλες.. σουβλάκια.. μπιφτέκια.. λουκάνικα.. και βέβαια τις αγαπημένες σκεπαστές και το μεγαλύτερο τυλιχτό της πόλης! Το Πας Γυρεύοντας έχει τα πάντα.. με ντόπια ελληνικά κρέατα.. με οργάνωση και εμπειρία χρόνων.. ώστε την Τσικνοπέμπτη να χαρούμε με την παρέα μας και να μην ταλαιπωρηθούμε! Θα μας βγει και φθηνότερα.. θα περάσουμε και καλύτερα στο σπίτι μας!

Καλά να περάσετε φίλες.. Tip: Μην βάλετε πιάτα στο τραπέζι για να έχετε να πλένετε μετά.. μια χαρά είναι οι συσκευασίες από το Πας Γυρεύοντας!

You May Also Like