Το Πάσχα ψήνουμε στο σπίτι.. και όλα καλά!

Το φετινό Πάσχα.. είναι γεγονός ότι θα είναι διαφορετικό! Φρόντισε ο Κορωνοϊός γι’ αυτό.. και αν και μας στενοχωρεί όλους αυτός ο περιορισμός που βιώνουμε.. θα πρέπει για το καλό μας.. να μένουμε σπίτι και οικογενειακά.. Πάσχα στο σπίτι λοιπόν.. και οικογενειακά! Ε και λοιπόν.. δεν θα ψήσουμε;

Φυσικά και θα ψήσουμε.. και μάλιστα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα στα υλικά και στα εργαλεία που θα χρειαστούμε. Τι πρόβλημα δηλαδή θα μπορούσαμε να έχουμε; Μπορεί για παράδειγμα να έχουμε την ψησταριά μας στο χωριό.. γιατί εκεί θα κάναμε Πάσχα αν δεν υπήρχε η καραντίνα.. Επίσης μπορεί να μην βρίσκουμε ανοιχτά τα καταστήματα που πουλούν εργαλεία και είδη ψησίματος..

Λύση για όλα αυτά υπάρχει.. και μάλιστα εγγυημένη και πολύ οικονομική! Το αγαπημένο μας πολυκατάστημα Homework Σταθόπουλος μέσα από το e-shop του https://www.homework.com.gr/ διαθέτει μεγάλη γκάμα απ’ ότι θα χρειαστούμε το Πάσχα για το ψήσιμο.. Πολύ καλή η ποιότητα των υλικών και των εργαλείων.. αλλά και σούπερ οι τιμές! Μια επίσκεψη στο  https://www.homework.com.gr/ θα σας πείσει.. και ότι παραγγείλετε θα έρθει γρήγορα στο σπίτι σας! Μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικά τις παραγγελίες σας στα 2221051926 & 2221050703.

Δεν πέφτουμε ψυχολογικά επειδή δεν θα μαζευτούμε πολλοί.. Θα περάσουμε μια χαρά και οικογενειακά!! Θα ψήσουμε στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού μας!!

First photo by Pavan Trikutam on Unsplash

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *