Μπορείτε να αναγνωρίσετε έναν ψεύτικο φίλο;

Μεγάλη κουβέντα άνοιξα τώρα… Πολύ σημαντική η λέξη φιλία ..και στα λόγια και στις πράξεις και η αλήθεια είναι ότι όλοι την έχουμε πατήσει από κάποιον υποτιθέμενο φίλο….

Υπάρχουν λέει κάποια tips για να πάρεις χαμπάρι τον ψεύτικο φίλο, αν και εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα.. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός…. Παρόλα αυτά πάμε να δούμε τι λένε οι έρευνες…

Ποια είναι τα σημάδια που τους προδίδουν;;;

Συνήθως θέλουν να είναι ευχάριστοι με όλους…

ΟΙ ψεύτικοι φίλοι συμφωνούν μαζί μας και λένε ότι έχουμε δίκιο σε όλα χωρίς βέβαια να το εννοούν.. Θέλουν να είναι αποδεκτοί και αγαπητοί από όλους.

Πολύ σπάνια μιλούν για τον εαυτό τους

Στους ψεύτικους φίλους δεν αρέσει να μιλούν για τον εαυτό τους… Όσο λιγότερα ξέρουμε για αυτούς ..τόσο το καλύτερο… Σύμφωνα με έρευνες κάποιος που δεν αποκαλύπτει τον εαυτό του δεν είναι πραγματικός φίλος.

 Δίνουν λάθος συμβουλές

Ακόμα και να ζητήσουμε να μας δώσουν κάποια συμβουλή τις περισσότερες φορές θα είναι λάθος.. Θα μου πείτε που θα το καταλάβουμε εκείνη την ώρα… Είναι απλό.. τέτοιοι φίλοι συμβουλεύουν πάντα πράγματα τα οποία δεν θα έκαναν ποτέ για αυτούς.. Δοκιμάστε τους…

Δείχνουν υπερβολικό σεβασμό προς την εξουσία.

Ένας ψεύτικος φίλος θα μας σαμποτάρει πολύ εύκολα , και θα προτιμήσει να φανεί καλός σε κάποιον που έχει δύναμη και εξουσία..

Ωστόσο, αν ανήκουμε και εμείς σ’ αυτή την κατηγορία και έχουμε δύναμη, αυτός ο ψεύτικος φίλος θα είναι υπερβολικά ευγενικός μαζί μας για να πάρει αυτό που θέλει.

Θέλουν να τραβούν συνεχώς την προσοχή

Ένας ψεύτικος φίλος δεν θέλει να μιλά για τον εαυτό του, γιατί θέλει να κλέβει τις ιστορίες, τις ιδέες και τα αστεία κάποιων άλλων και να τα λέει αυτός ώστε να λάβει την αναγνώριση. Απαπά.. πόσο παιδικό!!! Αυτός ο ψεύτικος φίλος προτιμά να παίρνει τα εύσημα συνήθως για κάτι που έχουμε κάνει εμείς.

Ας σκεφτούμε λίγο παραπάνω .. γιατί σίγουρα κάποιος τέτοιος θα βρίσκεται δίπλα μας…

Ελένη ♥♥

You May Also Like

Γραψτε ενα σχολιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *